Eilen kävin eläinlääkärissä saamassa kennelyskärokotteen. Se ei ollut minulle kovinkaan mieluinen toimenpide. Pistin hanttiin aika kovin, tämä rokote laitetaan nimittäin nenään, niskaan tulevista pistoksista en ole moksiskaan. Tässä odotan vuoroani ja kävin vaa´alla odotellessa, painon ollessa nyt 25,7kg. Sain kehuja ell:ltä että paino on nyt sopiva, eikä rasita jalkojani eikä selkääni ylimääräistä. Eläinlääkäri tarkisti myös sirunumeroni niskasta, ihmettelin vähän sitä piippausta. Äippä taasen ihmetteli, että onko uusi käytäntö että sirunumero tarkistetaan joka ell-käynnillä tästä lähin kun sirutus ja koirarekisteriin merkintä tulivat pakolliseksi viime vuoden loppuun mennessä?

into%20rokotus.jpg


Rokotuskortti oli muistettu ottaa mukaan,

rokotus3.jpg


Johon laitettiin uusin merkintä.

rokotus2.jpg


Lisäksi aikaa varatessa oli puhetta että käytäisiin samalla läpi Inton lääkityksiä ja jatkosuunnitelmaa. Vuosi sitten eläinlääkärikäynnillä Intoa röntgenkuvattiin ja kuvissa todettiin matalat lonkkamaljat sekä lieviä nivelrikkomuutoksia. Lisäksi spondyloosimuutos ristiluun ja ensimmäisen häntänikaman välillä. Silloin lääkitykseksi aloitettiin Neurontin jatkuvana lääkityksenä ja lisäksi Onsior satunnaisesti kuureina rinnalla.

Neurontin on mennyt aika isolla annoksella 300mg x 3/pvä. Ja tästä on huomattavaa väsymystä tullut haitaksi, lisäksi vaste kipuun ei kuitenkaan ole ihan optimaalinen. Niinpä nyt tehtiin muutos että Neurontin tiputettiin kahteen kapseliin päivässä 300mg x 2/pvä ja lisäksi Intolle eilen pistettiin Librela-pistos, jonka vaikutusaika on kuukauden pituinen. Nyt seurataan josko siitä saataisiin hyvää vastetta, ja voisiko Neurontinia vieläkin tuosta tiputtaa ja mahdollisesti rinnalle jotain muuta valmistetta tarpeen vaatiessa. Kuukauden päähän on varattu uusi aika jolloin olemme taas viisaampia miten seuraavaksi edetään. Onko tuosta Librelasta kokemuksia?

into%20rokotus3.jpg

Pakkanen on kiristymässä loppuviikkoa kohden, mukavaa viikon jatkoa!