Sunnuntaina oli odotettu kissabloggareiden tapaaminen Tampereella. Kiva kokopäiväretki junaillen ja nysseillen. Ensiksi pääsimme tutustumaan Kissojen katastrofiyhdistys KKY ry:n toimintaan. KKY ry on tehnyt pitkäjänteistä ja arvokasta työtä hylättyjen kissojen hyväksi jo vuodesta 1979.

Oli oikein mielenkiintoinen vierailu, kiitos Lauralle yhdistyksen toiminnan esittelystä. Toivottavasti hyvä koti löytyy ihan jokaiselle kodintarvitsijalle.

Niin monia ihania kisukavereita odottelee sitä omaa oikeaa kotia.

tampere6.jpg


tampere9.jpg


tampere8.jpg


Tämän jälkeen lähdimme porukalla syömään: Pispalan pulteri. Ruokapaikka oli oikein hyvä valinta; perinteikäs ja ruoka maittavaa. Onneksi oli pöytävaraus ja ruokatilaukset tehty ennakkoon.

tampere11.jpg


Herkullista ruokaa hyvässä seurassa. Juttua riitti niin kisuista, kuulumisista kuin kaikesta muustakin siltä väliltä. Ihana tavata vanhoja ja uusia tuttuja, kisut yhdistää♥ Kiitos kaikille osanottajille ja järkkääjille, seuraavan kerran sitten varmaan jo keväällä!

tampere7.jpg


Kotiin viemisiksi saatiin mukaan Primacat:in lahjoittamat tuotekassit. Iso kiitos tästä. Toivo löysi lelunkin kassin sivusta=)

tampere.jpg


Paljon kaikkea herkullista maisteltavaa.

tampere5.jpg


Ja isäntäväkikin ilahtui, sekä kasseista että tarraharjoista, jotka molemmat tuntuvat olevan hyvin katoavaa sorttia.

tampere4.jpg


Otettiin ensiksi testiin tonnikala

tampere1.jpg


Ja kyllä, molemmat söivät kuppinsa ihan tyhjiksi..harvinaista.

tampere2.jpg


Tätä meille lisää, hyvää on! Ja tässä yhteydessä mainittakoon että Toivo on päässyt tötteröstä eroon, haava on hienosti parantunut eikä ilmeisesti karvankasvukaan enää kutita, kun nyt nuoleminen liioitellusti on lopetettu. 

tampere3.jpg


Näin siisti on haavanalue nyt.

tampere12.jpg

Mukavaa tiistaita ja viikon jatkoa!