Tarmo on meidän vanhin ja viisain kissa=) Sillä on ihan omanlaatuinen luonne, ja meillä onkin Tarmon kanssa ihan omat rutiinit. Tarmo on hyvin seurallinen, ja varsinainen nautiskelija. Nukkuu varmasti 16h vuorokaudesta, ja aina sen löytää pienen auringontäplän päältä, tai selällään lattialta. Yöt Tarmo nukkuu jalkopäässä, ja pitää olla yöt hyvin vähillä liikkeillä, ettei herra häiriinny.

DSC_1006-normal.jpg

Tarmolla on ollut virtsakiteitä, ja syö niihin ennaltaehkäisevää ruokaa. Osittain tästäkin johtuen Tarmo juo myös mielellään hanasta, ja me tietysti ollaan tyytyväisiä kunhan juo ja riittävästi. Nyt kun meillä on ollut pumppu rikki, niin vesi ei ole tullut hanasta. No nytpä Tarmo on ollut koko ajan nuolemassa kuivaa hanaa..olen näyttänyt sille, että ei täältä mitään tule, ja laittanut vesikipon viereen, mutta ei se ei ole ollut Tarmolle riittävä=) Ihan kuin se osaisi ajatella, ja tehdä näitä juttuja ihan taktikoiden..kun normisti juo ehkä kerran päivässä hanasta, mutta nyt ollut siinä pitkin päivää..

aaaa-normal.jpg

Tarmo on myöskin kissoistamme ketterin, ja ainoa joka pääsee keittiössä vitriinin päälle. Siellä saakin sitten katsella ylhäisessä yksinäisyydessä toisten menoa. Vitriinin päälle reitti ei olekaan ihan helppo, kun ensin täytyy hypätä jääkaapin päälle, ja sieltä osittain verhotankoa pitkin kävelle vitriinin päälle..

aaaaaa-normal.jpg

Tarmolla on myöskin omia ja omaperäisiä nukkumapaikkoja. Tänään tein vielä yhden uuden nukkumapaikan hyllyn lokerikkoon.Ja olihan tuo mieleinen ainakin toistaiseksi=) Tuo pieni puna-valkoinen peitto on muuten ihan lapsuudestani, sain sen kummitädiltäni nuken peitoksi, ja vielä on tallella.

DSC_1041-normal.jpg

Sitten välillä voi vain söpöillä ♥

DSC_1001-normal.jpg