Edellisessä postauksessa kerrottiin kissanäyttelyvisiitistä Kuopiossa. Ja että kisut saivat myös tuliaisia, jotka esittelemme erillisessä postauksessa.

Tämä ykkössuosikki tuliainen ostettiin Kallan eläinsuojeluyhdistyksen pöydästä. Lelu on kuulemma saanut paljon kehuja, että kisut ovat siihen olleet ihan hullaantuneita. Ja niin myös meillä.

minttulelu.jpg


Eli mikä tämä on? Kissanminttutyyny, jonka tuoksuihin kisut ovat ihan hullaantuneita. Olisi pitänyt vaan ostaa molemmille omat, sillä kinaahan yhdestä kivasta jutusta tulee. Leikkien jälkeen tyyny on laitettu minigrip pussiin odottelemaan seuraavia leikkihetkiä, jotta tuoksut ja mielenkiinto säilyisi mahdollisimman pitkään.

Kuviointi oli myös emännän mieleen ja kuvioinnin värejä oli useampia mistä valita. Habituksesta tulee sellainen lapsuusajan lorupussi fiilis. Vieläkö muuten lorupusseja on tämän päivän lapsilla?

minttulelu1.jpg


Toivon oma.

minttulelu3.jpg


Kunnes Taavin vuoro..

minttulelu2.jpg

Meidän arvostelu: Ihastuttavan vahvat tuoksut, mukavan muotoinen: potkia, halailla ja pidellä pään alla tyynynä. Päissä olevia naruja on mukava koittaa järsiä. Miinuksena: oltaisiin haluttu molemmat omat! 

Vielä muutama tuliainen jää esittelemättä, niistä ehkäpä ensi kerralla.

Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa!