No niin..taas se sama vitsaus, korvatulehdus..Eilen tajusin että Touho raapii oikeaa korvaansa. No sitten sitä katsomaan ja putsaamaan niin siellä oli likaa ja punainenkin vielä. Eikä tässä sitten vielä kaikki ajattelin että katsonpas kissojenkin korvat..no muilla ei mitään mutta Torskun oikeassa korvassa myös likaa ja punainen. Soittelin sitten aamulla eläinlääkärille ja molemmat pääsivät sitten tohtorin tutkittavaksi. Touholla hiivaa, ja Torskulla joko bakteeritulehdus. Touholle kahden viikon kuuri aamuin/illoin ja Torskulle viikon kuuri aamuin/illoin. Torskulle vielä varmuudeksi loislääkitys pipetillä niskaan, kun joskus korvapunkit eivät näy vaikka niitä siellä olisikin. Ikinä ei ole meillä korvapunkkeja ollut, toivotaan että ei nytkään, ja kuuri auttaa..Eikä kissoilla muutenkaan korvissa ikinä mitään, joten heti ajattelin että jotain tarttuvaa.

DSC_0767.jpg

 

Olenkohan tätä kertonut, että minä rakastan listoja, ohjeita, taulukoita, post-it lappuja. Minut tuntevat sen tietävätkin, ja meillä eläimiä hoitamassa käyneet ovatkin ihmetelleet että kuinka monta a4-arkkia näitä ohjeta riittää. Isännelle on myös liimattuna post-it lappuja ympäriinsä, sekä itselle muistia virkistämään. No mutta nyt teinkin sitten tästä korvatippakuurista excel- taulukon, jotta pysyn ajantasalla.(Nyt jotkut lukijat haukkovat henkeään, että ei voi olla todellista...) Mutta joo on se! Nimittäin tässä=)

DSC_0778.jpg

 

Tänään kävin myöskin ostamassa joulupostimerkit, ja tällä viikolla saankin kortit sitten postin vietäviksi.

DSC_0769.jpg

 

Ja posti toi mukanaan taas mukavaa luettavaa, lehdet kertyy kun nyt kirjat menossa jännissä paikoissa..Kisuillekin herkkuja lehden mukana=)DSC_0773.jpg

 

DSC_0774.jpg

 

No siinäpä tälle päivälle, mukavaa tiistaita!