Jee, nyt on ensimmäinen päivä ilman kauluria kohta takana. Toivo on käyttänyt paljon aikaa itsensä pesemiseen, koko ajan jostain pitää puunata. Häntäkin kiinnostaa, mutta ei ylenpalttisesti nuole tuota kärkeä, ja nyt näyttäisi olevan ihan kokonaan ummessa, tosin rupi voi kutittaa ja siksi sitä olisi mukava nuolla.

DSC_1146-normal.jpg

 

Vauhtia on riittänyt, täällä on juostu kun päättömänä..kovia spurtteja sohvalle, pöydälle, putkeen..lelun perässä hyppyjä, loikkia, muiden kiusumista ja sitten sama uudestaan..=)

DSC_1148-normal.jpg

 

Eilen postasin, että lainasin ystäväni suosituksesta kirjastosta kirjan Katukatti Bob. Niinhän se taas kävi, että kun pääsin vauhtiin ei lukemista voinut lopettaa. Tänään sain kirjan päätökseen. Kirja kertoo tositarinan entisestä huumeiden käyttäjästä, ja katusoittajana työskentelevästä James Bowenista, jonka tiet kohtaa katukatti Bobin kanssa. James ottaa huonokuntoisen Bobin luokseen ja hoivaa kuntoon. Bobin ansioista James ryhdistäytyy, ja molempien elämän suunta muuttuu. Ihana tarina ystävyydestä. Tykkään tosi paljon juuri tämän tyyppisistä kirjoista, hyllystäni löytyykin muutamia ihania eläintarinoita, niistä voin postata erikseen.

bob-normal.jpg

Luulen että edellisellä lainaajallakin on ollut kissa, kun kirja tuntui kiinnostavan kovasti meidänkin kisuja..=)

bob1-normal.jpg

Käyn kirjastossa aika usein, ja tykkään lukea ylipäänsä, lemppareita juuri nämä eläintarinat ja rikosdekkarit. Usein tulee kyllä käytyä kissahyllyllä, ja sieltä tarttuu mukaan lähes joka kerta joku teos. Eilen lainasin tämän, ja sainkin seuraa lukemiseen..tässä aivan mahtavia kuvia=)

DSC_1074-normal.jpg

 

kirja-normal.jpg

 

Tämä Tarmolle tekemäni uusi nukkumispaikka on saanut muitakin käyttäjiä..

taavi1-normal.jpg