Taas on uusi viikko alkanut. Oli kyllä pitkästä aikaa tosi mukava ja rentouttava viikonloppu. Pitää ottaa pian uusiksi. Ei turhia suunnitelmia, vaan ihan mentiin oman mielen mukaan. Se onkin tosi helppoa silloin kun ei ole lapsia mukana.

ilta-normal.jpg

 

Täällä odotellaan zooplussan tilausta, saisi kisut taas ruokatäydennyksiä. Täytyypä sanoa, että kyllä nämä ruokien tilaukset tulee paljon halvemmaksi täältä zooplussalta kun että hakisi itse eläinkaupasta..(En tätä kauppaa nyt mainitse, kun en tiedä saako)mutta tälläkin Applawsin kuivaruoalla, mitä meidän kissat syö, on hintaeroa 10,91e per säkki. On aika paljon..Ja varsinkin kun zooplussalta tulee kuljetus kotiin, kun meillä lähin paikka hakea itse tätä ruokaa olisi 40km päässä.

tilaus-normal.jpg

 

Tänään on hieman hoideltu turkkeja kampaamalla, ja sitten leikattu kynnet. Meillä antaa kisut tosi hyvin leikata etutassujen kynnet, otan tuolin esille niin Taavi ja Toivo hyppää ihan vapaaehtoisesti kynsien leikkaukseen. Tarmon Ja Tornadon saa nostaa, mutta eivät kuitenkaan laita vastaan. Toivolla on kiire, jotta palkinnon saa nopeasti, tästä kun aina saa muikun tai jonkun muun mukavan namin. Pitää tästäkin joskus yrittää kuvaa tai videota ottaa.

Mahasta kun kampaat niin ihan vähän voin yrittää siitä kammasta saada kiinni..=)

DSC_0075-normal.jpg

 

DSC_0070-normal.jpg

 

Tornadosta lähti ja lähtee karvaa ihan hirveästi, nyt on taas karvanvaihtoaika..ja tämä herra ei erityisemmin edes tuosta kampauksesta pidä, joten joskus hieman ongelmallista. Muuten antaa ihan hyvin, mutta vatsa, kainalot ja "housut" on sellaista: - älä koske aluetta. joskus pitää ihan saksilla leikata takkuja vatsakarvoista.

DSC_0090-normal.jpg

 

DSC_0092-normal.jpg

 

DSC_0089-normal.jpg

 

 

Välillä sitä ehtii pienimuotoiset leikkipainitkin ottaa. Nyt Tornado ja Toivo asialla.

DSC_0080-normal.jpg

 

DSC_0079-normal.jpg

 

Ja sitten mitä, minäkö? ..=)

DSC_0069-normal.jpg

 

DSC_0068-normal.jpg

 

Nuorinpana ja leikkisämpänä tällä meidän Toivolla riittää puuhaamista, joten sitä myötä häntä on helpoin kuvata. Tarmonkin kauneusunet kun saattavat venähtää pitkälle iltaan..

DSC_0098-normal.jpg

Mukavaa alkavaa viikkoa!