Muutama viikko sitten kirjoiteltiin, että Taavin solensia- pistoksesta tuli haittavaikutuksena märkivää ihotulehdusta. Ensimmäisenä se tuli takajalkaan, joka lähtikin nopeasti paranemaan ellin käynnin jälkeen kun putsattiin, siveltiin siihen Isaderm vet -geeliä ja suojattiin siteellä nuolemiselta. 

Harmittavasti tämä takajalka ei ollut ainoa kohta johon ihotulehdusta tuli, vaan hoidettavia kohtia tuli myös häntään ja etutassuun. Taavi kun ei arvosta kauluria yhtään, sen kanssa ei onnistu syöminen tai vessatarpeetkaan niin ainut vaihtoehto on ollut kietoa siteitä märkivien kohtien päälle. Ja tietysti hyvä olisi, että kohdat saisivat myös ilmakylpyä, joten jatkuvaa tarkkailua on pidetty niinä hetkinä, kun side on otettu pois. Tällä hetkellä näyttää hyvältä (koputetaan puuta), että uusia kohtia ei ole enää ilmaantunut. Mutta Solensia pistoksen vaikutuksen loputtua on Taaville jouduttu antamaan Meloxidyl kipulääkettä säännöllisemmin. Ja nyt sitten sen myötä on veriarvoja seurattava säännöllisesti. Mutta kipua ei saa olla, joten se edellä mennään hoidon suhteen. Ensi kuussa herra täyttääkin jo komeat 14 vuotta!

taavi%20iho1.jpg

 

Hännän kohdan iho, jota tässä on jo muutaman päivän ajan hoidettu. Pitäisi varmaan hommata itselle kotiin myös karvanleikkuukone, klinikoilla kun on käytössä pieniä ja käteviä esim verinäytteiden ottoa varten kun karvat ajetaan pois. Helpottaisi hoitamista ja nopeuttaisi paranemista kun kohta olisi karvaton..kun joka läikän kohdalla ei eläinlääkäri käynti ollut tarpeen, vaan ensimmäisen kohdalla saatiin kotihoito-ohjeet myös seuraavien märkivien läikkien varalle.

taavi%20iho.jpg

 

Onneksi sentään nämä itseliimautuvat siteet ovat saaneet olla rauhassa. On muuten tosi käteviä näissä hommissa.

taavi%20iho3.jpg

 

Taavin tarjotin. 

taavi%20iho%202.jpg

Tälläisia kuulumisia tällä kertaa.

Mukavaa keskiviikkoa, huomenna on jo kesäkuu!