Nyt on ollut pieni blogi hiljaisuus, kun olen ollut ystävälläni kissoja hoitamassa. Aiemmin taisin tuolla mainitakkin että voisin näistä ihanuuksista muutaman kuvan laittaa. On ollut jännä huomata, kuinka nämäkin kissat ovat ihan omia persoonia, ja heidän jokaisen kanssa on rakentunut ihan omanlainen suhde. Kissat ovat Brittiläisiä lyhytkarvoja, josta minulla ei ennen näitä ihanuuksia ole ollutkaan kokemusta. Rotu on hauska, lyhyt ja tanakka ruumiin rakenne, lättä naama ja itsenäinen, mutta seurallinen luonne. Tosi kauniit silmät. Ei kovin ketteriä näihin meidän maatiaisiin nähden..=)

Tämäkin ihana tytsy kävi öisin leipomassa selän päällä..=)

DSC_0003-normal.jpg

Porukan kuopus, tytteli. Mukana missä tapahtuu..=)

DSC_1414-normal.jpg

Tämä herra kävi kiertelemässä kaikkien kupit, jos johonkin olisi jäänyt murunen..=)

DSC_0016-normal.jpg

Sitten vierailevana tähtösenä, kaunis lady..=)

DSC_1431-normal.jpg

ja viriili poikamies..=) Harmi kun salama valoitti silmät, ovat niin kauniit!

musta-normal.jpg

Tässä kauniit silmät tulevat hieman oikeuksiinsa.

musta1-normal.jpg

 

Harmi etten kaikista näistä ihanuuksista saanut kuvia, ehkä ensi kerralla. Mutta kyllä nämä kissat ovat vaan niin hienoja eläimiä. Itsenäisiä, omanarvonsa tuntevia, itsevarmoja, ylväitä, kesyttämättömiä mutta samalla kuitenkin niin rakastettavia lemmikkejä, jokainen omalla ainutlaatuisella luonteellaan varustettuja. Onnekseni saan niitä pitää itsellä ja käydä muilla hoitamassa=) Mitä elämä olisikaan ilman kissaa, tämän tietää kaikki kissan omistajat.

Koti ilman kissaa on kuin meri ilman kaloja, kuka tämän viisauden onkaan keksinyt, on aivan oikeassa.

Rakastan muuten kaikkia kissamaisia sanontoja ja aforismeja, kotoa löytyykin useampi teos jossa kaikkia sanontoja. Pitääkin niistä tehdä joku postaus, jossain välissä. Minun mummini 84v. käyttää paljon sanontoja, ei siis toki liity kissoihin, mutta ne ovat kyllä mielenkiintoisia, ja etenkin se että mistä ne juontaa. Täältä internetin ihmeellisestä maailmastakin löytyy paljon suomalaisia sanontoja, täälläkin pitkä lista: http://fi.wikiquote.org/wiki/Suomalaisia_sananlaskuja..mielenkiintoisia eikö..?

Napsin Tarmostakin kuvia, kun asettui niin kauniisti tuon lampaan taljan päälle makaamaan..

DSC_1398-normal.jpg

Kuu loistaa kauniisti, hyvää yötä!

DSC_1393-normal.jpg