Sain innostuksen tässä kuluvalla viikolla, että haluan ruveta neulomaan jotain. Kirjastosta sitten tarttuikin matkaan muutama mukava neulemalli kirja. Kävin ostamassa ihanaa lankaa, rakastuin tuohon väriin nimittäin..ihanat ruskan värit. Siitä kummitädiltäni saamasta nuken peitosta innostuneena ajattelin josko neuloisin vauvanpeiton.DSC_1053-normal.jpg

 

DSC_1060-normal.jpg

 

Mulla on jotenkin sellainen tunne, että lähiaikoina voi tulla vauva-uutisia=) No joka tapauksessa, etsin näistä kirjoista ohjetta, ja myöskin netistä. Enlöytänyt mieleistä, ja sitten päätin vaan aloittaa. Viimeksi tekemästä neuletyöstä on niin pitkä aika, että piti ihan luntata kirjasta (Neulekirja, uusia malleja perinteisin menetelmin) miten nurjien silmukoiden teko menikään..no muistuihan se mieleen sitten=)

DSC_1154-normal.jpg

 

Toivolla sen kun meno jatkuu, juostaan-ja juostaan. Tänään ei ole liioin enää normaalia enenpää itseään puunannut, häntääkin nuollut vain harvakseltaan, ainakin mitä olen ollut näkemässä..Häntä näyttää hyvältä, rupi on siellä ihan päässä. Saa nähdä milloin häntään rupeaa karvat kasvamaan takaisin.

DSC_1159-normal.jpg

Muuten viikonloppu on sujunut normaaliin tapaan, ainakin Tarmon osalta..)

DSC_1080-normal.jpg

Kynttilöitä olen polttanut jo jonkin aikaa, kesäiltoinakin kyllä, mutta nyt erityisesti kun illat rupeaa olemaan pimeitä. Meillähän ei voi mitään tuikkujuttuja pöydillä polttaa, kissojen takia, mutta kaikenlaisia riippuvia lyhtyjä ja kuppeja löytyy. Täällä maalla kun on pimeää niin silloin on pimeää, ei ole katulamppuja, eikä naapurista valoa kajasta. Auringonlaskut ja usva järven päällä näyttää tosi kauniilta, syksy tulee. Myöskin takkaa ollaan poltettu tällä viikolla jo muutamana iltana. Lämmitetään vaan puilla, joten talvella saakin tosi ahkerasti lämmittää.

DSC_1157-normal.jpg

Mukavaa alkavaa viikkoa, nyt tehtaan pariin..