Nyt meillä ollut siis reilun viikon käytössä tuo vesiautomaatti ja täytyy sanoa että veden juonti on jokaisella kissalla kasvanut tuntuvasti. Määristä en pysty sanomaan, mutta useasti näkee jonkun automaatin luona litkimässä freessiä vettä ja uutta vettäkin saa lisätä päivittäin.

Viikon välein automaatille tehdään pesupesu, ja kahden viikon välein vaihdetaan suodatin. Eli tein pesun ja ensi viikolla vaihdan sitten lisäksi suodattimen. Automaatin mukana ei tullut suomenkielisiä ohjeita, joten laitteen purkamisen osiin ja pesun tein Englanninkielisten ohjeiden avulla. Otin aikaa kauan tähän hommaan näin ekalla kerralla kului, ja se oli tunti ja vartti. Mutta ensi kerralla luulen että ei tarvitse enää ohjeita, ja homma sujuu huomattavasti nopeammin. Kaikki osat irrotettiin ja pestiin miedolla saippuavedellä, käytin pesuun karhunkieltä, mutta pientä ja kapeaa pulloharjaa olisi kaipailtu, joten se hankinta listalle..Ja tietysti hyvä huuhtelu. Pumpussa ja altaassa oli ihan huomattavasti jo karvoja havaittavissa, eli tämä viikon välein pesu on ihan tarpeellinen. Vaihdoin samalla virtausrenkaan kolmeen aukkoon (eli vesi tippuu kolmesta kohdasta), viime viikolla oli kahdesta aukosta..ja vaihtoehtoisesti löytyy myös yhdellä, neljällä ja viidellä, halun ja tarpeen mukaan!

Ehdottomasti meiltä löytyy jatkossakin vesiautomaatti, hyväksi todettu, ja etenkin pissivaivaisten kissojen kohdalla lisää sitä juomista. Suosittelen!

Mukavaa sunnuntaita!

Apuri hommissa..

14.jpg


Osat pesty ja odottaa kokoamista..

osat.jpg


Ja taas toimintakuntoisena=)

17.jpg