Tällä kertaa oli Toivon vuoro käydä eläinlääkärissä; hammaskivenpoistossa ja samalla otettiin verikokeet osana terveystarkastusta.

Herralla oli pitkääkin pidempi aamu, kun ruokaa ei saanut vaikka kuinka norkosi keittiössä..

toivo2.jpg


Yritin myös olla mahdollisimman söpö ja tehdä erilaisia temppuja josko niillä ruokaa olisi irronnut.

toivo3.jpg


Mutta eipä auttanut asiaa yhtään. Vaikeuksia oli saada herraa kantoboxiin. Se on niin pelottava paikka. Toivo herralla on koppatrauma, joka ei ole vuosien saatossa helpottanut yhtään.

toivo4.jpg


Eläinlääkärin käynti sujui kuitenkin mallikkaasti. 

"Verenkuvassa ei merkittäviä poikkeamia. Verensokeri hieman koholla, jännitys nostaa."

toivo.jpg


"Hammaskivet puhdistettiin ja hampaat kiillotettiin. Lisäksi tehtiin hammastarkastus. Yksi alaetuhammas poistettiin koska heilui sen verran. Ja yksi puuttui jo ennestään. Ihan hyvä tilanne siis myös hampaiden suhteen."

toivo1.jpg


Ohjeeksi saatiin pehmeää ruokaa viikonlopun ajan, mikä raksujen rakastajalle on hyvin vaikeaa. Keittiössä on syytä pyöriä, jos joku vaikea heltiäisi raksuja antamaan. Mutta nyt on vaan Toivon odotettava. Ja lisäksi olisi Toivon tiputettava painoa noin 1kg, joten raksujen kanssa tulee jatkossakin olemaan tarkempi kontrolli.

Edellisen Toivon nukutuksen jälkeen patin poiston yhteydessä oli kotona heräily melkoista vaeltamista ja kuolaamista. Kuolaamisesta mainittiin nyt klinikalla ja kuulemma nukutusaine on muuttunut jotenkin ja mukana valmiiksi pahoinvointilääkettä tms..ja tämä huomattiin nyt myös kotona. Toivo oli tokkurassa, mutta rauhallinen eikä kuolaa valunut. 

Muutaman viikon päästä onkin sitten seuraava eläinlääkärireissu jolloin Taavin kontrolliverikokeet.

Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää kaikille iseille ja papoille♥