Kissat ovat viettäneet kissanpäiviä, takka on mukavasti vielä lämmin, ja masut täynnä herkku sheebaa=) Nyt pitäisikin ruveta tekemään zooplus- tilausta. Tilaamme sieltä pääsääntöisesti eläinten ruoat, hinnat ja valikoima on kohdallaan ja vielä kaikki kotiin kuljetttuna.

Tykkään katsella urheilua telkkarista, ja nyt onkin kiva kun sekä kori-että lentopallon mm-kisat menossa. Ihan lempparina kyllä jalkapallo, ja mestarien liigan ottelut tiistaisin tulee kyllä katsottua. Jopa olen harkinnut, että pitäisikö ostaa joku lisäkanava että näkisi pelejä enemmän, mutta olen malttanut mieleni. Jospa näin saa enemmän aikaiseksi.

 

taavi-normal.jpg

 

DSC_1203-normal.jpg

 

Toivolla sitä menoa riittää, häntä paranee hyvää vauhtia. Tässä ollaan hyökkäys valmiudessa..

DSC_1195-normal.jpg

 

 

DSC_1209-normal.jpg

 

 

DSC_1213-normal.jpg

 

Peitto etenee hitaasti,mutta varmasti..Toivo tykkää vahdata lankakerää. Tänään täällä oli vierailulla myös tosi ällöttävä hämähäkki. Mä inhoan hämähäkkejä, mutta nyt heti sen nähdessäni piti saada kamera käteen, tarkasti erottuvatkin yksityiskohdat. Johonkin hämppy karkasi piiloon kissojen ulottumattomiin.

h%C3%A4mppy-normal.jpg

Ihanaa kun luvattu auringonpaistetta loppu viikkoon, pitäisi vielä mennä pesemään muutama matto, ja pitäisihän ne kuiviksikin saada.