Aamulla oli tosi kaunis auringonnousu, kävin hakemassa takkoihin puita, ja samalla otin muutaman kuvan.

DSC_0018-normal.jpg


DSC_0019-normal.jpg


Kissat ovat istuneet ikkunan ääressä katselemassa pikkulintuja.., melkein joku aina vahtivuorossa..=)

DSC_0010-normal.jpg


Olen siivoillut kaappeja, kaivanut esiin joulujuttuja, piparimuotit, mummilta saamani jouluastiaston ja kaikkea muuta joulun aikana tarvittavaa. On sellainen pesänrakennusvietti päällä, halu olisi jo laittaa joulua enemmänkin. Viritin ulos jo ns."jouluvalot". Ei ne kyllä mitenkään ole jouluiset, pienet valkoiset kirkkaat tuikkulamput, kiedoin ne tuohon ruusupensaaseen..on niin pimeää ja niistä tulee kiva tunnelma.

Nyt pitäisi saada pikkuväkeä pipareiden tekoon. Lasten riemu on niin aitoa ja ihanaa! kyllähän sen itsekin muistaa kuinka joulua odotettiin jo kuukausitolkulla. Lapsuuden kodissa meillä kuului perinteisesti joulun viettoon haudoilla käynti, joulusauna, ruokailu ja tietty lahjojen jakaminen. Aikuisiällä olen muutaman kerran käynyt joulukirkossa aattoyönä, siitä tykkäsin kovin. Joulu merkitsee itselleni rauhaa ja hiljentymistä. Pidän myöskin joululauluista, Veskun joululevy on soinut jo monet joulut. Nyt yritin ehdottaa miehelle että mentäisiin Jari Sillanpään joulukonserttiin mikä on joulukuussa. En ihan vielä saanut innostettua, jatkan yrittämistä=)

DSC_0020-normal.jpg


Käytin Taavia ja Tarmoa studiokuvissa tämän vuoden puolella. Olin tosi tyytyväinen kuviin. Kuvauksessa meni ehkä noin tunti, toinen kisu odotti omassa kantokopassaan sillä aika kun toista kuvattiin. Studio oli tutkittava ensin, mutta sen jälkeen aina jonkun aikaa jaksoivat pysytellä tämän puisen kuvauslaatikon päällä. Seuraavaksi olisivat vuorossa Torsku ja Toivo. Voin kyllä lämpimästi suositella. Kuvaushintaan kuului yksi paperikuva, mutta vaihdoin sen kahteen pienenpään.

Taavi

taaaaaaaavi-normal.jpg

Tarmo

tarmo1-normal.jpg


Ilokseni kuvaaja soitti ja kysyi lupaa käyttää Taavin kuvaa mainoksessa. No tottahan toki me lupa annettiin, Taavi niin edukseen. Mainos olikin lehdessä eilen, ja nappasin siitä kuvan. Tosi epätarkka kun tietokoneen ruudulta kuvaa, mutta kyllä siitä meijän poitsun erottaa. Nyt kuvausaikaa varaamaan!

DSC_0026-normal.jpg


Ihanaa on perjantai. Tänään tulee Vain elämää. Huomenna onkin töihin meno. Mukavaa alkavaa viikonloppua!