Tänään oli taas päivä vaihtaa tölli Toivon häntään, huh huh..lauantaina vaihdettiin viimeksi, se on todella ikävä tapahtuma.Toivo kun ei olisi yhtään paikoillaan, ja ulisee todella luja äänisesti..luulen että dramatisoi vielä hiukan tilannetta, koska ääni on luja vaikka juuri ei häntään koskettaisikaan, esim teipin leikkauksen ajan tms. Muut kissatkin ovat ihan hermona kun Toivo ulisee, Tarmo tuli vielä viimeksi läpsäisemään Toivoa tassulla..(Toivo parka..)Ollaan nyt tehty niin päin että minä pidän kiinni ja isäntä laittaa siteen. Täytyykin kehua, kun hyvin on isäntä saanut siteen laitettua, vaikka kädet on ollut ihan verillä tuon operaation jälkeen. Mutta siis tänään vein Toivon eläinlääkärille, jossa vaihdettiin side ja samalla tarkistettiin haava. Hyvin on parantunut, ei vuotoa tms..jee, kunhan kaikki menisi myös hyvin perjantaihin asti! Toivo oli eläinlääkärissä tosi nätisti, ei ulissut eikä rimpuillut, joten hyvin sai eläinlääkäri siteen laitettua.

WP_007042-normal.jpg

Eläinlääkärireissun jälkeen kävin ostamassa Toivolle kuivattuja muikkuja, on ihan sen lempiherkkua. Tarmokin syö jos pilkkoo palasiksi, mutta Toivo vie kokonaan ja nopeasti..pieni palkinto suuresta kärsimyksestä. Muut eivät muikuista välitä.

muikut-normal.jpg

Samalla myös täydennettiin kissojen ruokavarastoja ja Touho sai muutaman uuden nilkan, jotka odottaa vielä tuolla kaapissa..edellisessäkin on vielä kaluttavaa. Touhosta tippui muuten tänään punkki, vaikka laitan sille joka kesä punkkiliuokset aina kuukauden välein, ja edellinen laitettu noin 2 viikkoa sitten. Touhoon vielä tarttuu punkit jotenkin tosi hyvin, en tiedä johtuu karvanlaadusta vai mistä..paljonhan niitä olisikaan kiinni jos ei noita liuoksia käyttäisi..yök..

rokka-normal.jpg

 

 

tarmo-normal.jpg

Eilen oli muuten mahtava sateenkaari, päätin mennä ulos jotta saisin jonkinlaisen kuvan otettua. Ikinä en ole siinä onnistunut, joten jospa nyt kun on tämä parempi kamera. Ja kyllähän se siitä kuvasta erottuu!

DSC_0907-normal.jpg

Ei toimi pumppu vielä, eilen kävi tosiaan se sähkömies ja keskiviikkona tulee putkimies..se on uuden pumpun asennus sitten..toivottavasti sitten keskiviikkona saa pesukoneen pyörimään ja pääsee suihkuun, siihen asti lämmitetään rantasaunaa päivittäin.

Nyt pitää mennä taas ruoan laittoon, täällä muutkin odottaa iltaruokaa, jos en huomaa niin muistutukseksi voi raapia hieman jääkapin ovea=)

torsku-normal.jpg