Yhtenä menneenä yönä oli Niemennokan tuvassa täysi meno päällä, kun onneton hiiri oli eksynyt tai ehkäpä jopa uskaltautunut seinän raosta tai kaapin alta tuvan puolelle kissojen ja Inton kynsiin. Menoa riitti ja äänistä päätellen myös hiiri aika-ajoin tavoitettiin, kunnes se pääsi karkuun ja kissat jäivät nuolemaan tassujaan ja kuuntelemaan yhä kauemmaksi loittonevaa rapinaa.

hiiri1.jpg


Hiiri reppana oli kuitenkin ilmeisesti tästä yhteenotosta saanut sen verran osumaa, että löytyi myöhemmin saman päivän aika kuolleena. Eikä sen jälkeen ole hiirijahtia ollut, että ehkäpä tieto muille lajitovereille kulki eteenpäin, että ei kannata tuvan puolelle suunnata. Tai mikä olisi parasta, että tämä oli ainoa yksilö, eikä muita onneaan kokeilevia hiirulaisia ole enää tulossa. Tietysti hyvä niin, sillä ei herätyksistä mitenkään mukavinta laatua. Mutta kyllä tällä meidän nelijalkaisten porukalla ovat vaistot tallessa, petoja ovat. 

hiiri.jpg


Nyt se on sitten tyydyttävä leikeissä tähän joululahja hiirulaiseen sillä aikaa kunnes seuraava onnenonkija yrittää meidän reviirille Toivo tuumailee.

hiiri2.jpg

hiiri3.jpg

Aurinkoista sunnuntaita ja mukavaa tulevaa viikkoa!