Niemennokan juhannussuunnitelmat meni uusiksi, kun saimme pikaisella varoitusajalla ihanan Nadja-koiruuden hoitoon. Nadja ei ole ennemmin meillä käynytkään vierailulla joten kaikki olimme uuden edessä. Miten mahtaa suhtautua kissoihin ja miten kissat Nadjaan. Kisut ovat kyllä hyvin lempeitä ja suhtutuvat kaikkiin koiriin hyvin luottavaisesti, kun ovat jokainen jo pennusta asti tottuneet ja koirien kanssa aina eläneet. ja niinpä siis nytkin, mitään ongelmia ei ole sopeutumisessa ollut. Nadja on hyvin rauhallinen tutustuja ja ennemmin peruuttelee kun ryntää kisujen luo. Se on tietysti kissoista mukavaa, jotta voivat omaan tahtiin verkkaisesti tutustua. Kaikki ovatkin jo ihan kuin kotonaan Nadjan kanssa. 

Tustututaan Tarmon kanssa.

juhannusheila1.jpg

 

Sitten Toivon kanssa..

juhannusheila5.jpg

 

juhannusheila6.jpg

 

Taavinkin kanssa ollaan jo kamuja

juhannusheila4.jpg

 

Mutta kivointa tietysti kun on leikkamu, puolin ja toisin. Ensimmäisen päivän jälkeen ovat kaverukset olleet niin puhki että uni on molemmille maistunut.

juhannusheila.jpg

 

Josko taas vähän leikittäisiin..

juhannusheila3.jpg

 

Onpas mukava kun sain oman juhannusheilan! Vaikkakin Nadja on meillä nyt vähemmän pidemmän aikaa hoidossa.

juhannusheila2.jpg

juhannusheila7.jpg

Aurinkoista sunnuntaita!

Ja mainittakoon vielä, että jostain kumman syystä en ole päässyt jättämään kommentteja blogspotin blogeihin..kirjoittamani kommentti häviää ja tekstikenttä tyhjenee, kun painan lähetä-painiketta. Mistähän tämä johtuu?