Eilen oltiin viimeisillä pentutreffeillä, sillä ensi viikolla Intsulla tulee ikä (5kk) täyteen eikä päästä treffeille enää osallistumaan. Viimeinenkin kerta sujui mukavasti; ensimmäinen puoli ennen pissatusta oli melkoista menoa, mutta pissatuksen jälkeen sujuikin jo vähän rauhallisemmin. Tällä kertaa Intolla ei ollut yhtä suosikki kaveria, vaan useamman kanssa kävi hetken aikaa leikkimässä, uusia tuttavuuksia oli useampi paikalla, kaikenkaikkiaan koko maximi osallistujamäärä 10 koiraa oli treffailemassa.

Loppu rauhoittuminen sujui myöskin Inton kohdalla tällä kerralla oikein mallikkaasti, herra malttoi maata jaloissani, kotimatka autossa sikeästi nukkuen, niin jopa ettei olisi kotipihalla jaksanut nousta ollenkaan=) Ja tämä on harvinaista.

Nämä pentutreffit ovat olleet kokonaisuudessaan oikein mukava tapahtuma, hienoa päästä pentua sosiaalistuttamaan valvotusti muiden pentujen kanssa. Suuri kiitos siis Mustille ja mirrille pentutreffien järjestämisestä, ja ihanalle vetäjälle, joka innostuneesti johti joukkoja jokaisen pennun huomioiden.

Pentutreffien alkamisen odottelua..

pentu1.jpg


Kaupan hajujen tutkiskelua...

pentu.jpg


Vihdoin leikki alkakoon..

pentu3.jpg


pentu2.jpg


Into rauhottui hienosti lopussa ohjatussa rauhoittumishetkessä..

pentu4.jpg


Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Niemennokkaan saadaankin tänään ihana ystävä vierailulle, joten mukavaa aikaa tiedossa!