Korvanputsaus- ja tippakuuri aloitettu. Näillä mennään 16.päivään asti. Laskiskelin tuossa hieman nyt Torskun korvajuttuun mennyttä rahaa. Eilinen käynti, uusi putsausaine ja korvatipat yhteensä 101,86e. Ja kaksi aikaisempaa käyntiä, jotka myös yli satasen yhteensä. Nyt sitten tosiaan toivotaan että auttaa tai muuten jatkohoitoon, johon varatttava jo huomattavasti enemmän nukutuksineen ja tähystyksineen. Torskulla ei ole vakuutusta, nyt olisi tietty ollut hyvä, mutta tähän asti on saanut olla terveenä. Jokainen lemmikin omistaja tietää että näille ei mitään mahda, ja hoidettava on, joten ei pitäisi laskea..varauduttava kun lemmikin ottaa- asioita. Toivottavasti nyt parantuu, eikä muille tule mitään yllättävää. Nyt lähikuukausiin on mahtunut eläinlääkärikäyntejä, Toivon hännän amputaatio ja sihen liittyvät käynnit, Tarmon pissavaivat, Touhon korvat ja nyt Torskun korva..Tähän mainittakoon vielä Touhon vakuutus, joka tullut tarpeeseen, valitettavasti loppuu tämän vakuutuskauden loppuun kun täytti 10v.
 

Pojat kynivät ruohon ihan multaan asti..ja sitten jäivät odotteleemaan ruokaa..

1.jpg

 

Uusi putsausainen ja korvatippa..

korvA.jpg

 

Tässä kuittia viimeisestä käynnistä...pitäisi itselle laskeskella vuositsolla näitä kuluja, samoin muita lemmikkiin meneviä kuluja..kuten ruoat, hiekat yms.kuukausittaiset perustarpeet.

kuitti1.jpg

 

Rakkaat lemmikit ovat meille kuin lapsia, ja niitä hoidetaan sen mukaisesti. Tiedän että tämä lause saa jollakulla karvat pystyyn, kun lemmikkejä verrataan lapsiin, mutta moni myös tietää mistä puhun..♥

Mukavaa lauantaita!