Toukokuussa postasimme mielenkiintoisesta kaupallisesta yhteistyöstä* Bellfor- koiranruokavalmistajan kanssa. Bellfor valmistaa ruokaa ja herkkuja myös kissoille ja me pääsimmekin näitä testaamaan kun paketti saapui kotiin. 

Jee, mitä sieltä löytyy? Taavi varo vähän edestä, makaat kaiken päällä.

postia.jpg

 

Kuiva- ja märkäruokaa sekä herkkuja eri makuisina: lohi-, kana- ja hyönteispohjaisina.

posti11.jpg

 

Otettiin ensimmäisenä testiin hyönteispohjaiset ruoat ja herkut sillä mielenkiinto näitä kohtaan oli emännällä erityisesti aika korkealla, eikä näitä ole aikaisemmin testattu. Kiva nähdä miten kisut näihin suhtautuvat. 

Toivolle maistuu hyönteispohjaiset herkut. 

posti5.jpg

 

Taavi eikä Torsku rohkene maistamaan. Ihmisnenään ihan hyvä tuoksu ja ulkonäkö.

posti6.jpg

 

Pojat katselee, josko nämä hyönteisnamit lähtisivät vielä lentoon, sitten taas heräisi mielenkiinto..

posti7.jpg

 

Taavi meinaa että lähdetäänpäs sitten pois, jos ei muuta nyt päästä testaamaan. Toivokin tuli tyytyväiseksi muutamasta namista. Josko raksut maistuisivat.

posti8.jpg

 

Joten seuraavaksi avataan hyönteispohjainen raksupussi.."-Tämäkö, Toivo kyselee?"

posti3.jpg

 

Ja sama lopputulos, Toivolle maistuu. Taaville ei. Torsku on jo lähtenyt testipaikalta ja seniori herra Tarmo ei ole vielä saapunut maistelemaan.

posti4.jpg

 

Tarmo- herrakin heräilee ja saapuu verkkaisesti ihmettelemään, että mitä tuvassa puuhataan..Tarmo haistaa raksukippoa, ja tuomio on selkeä: ei maistu. Kannattiko herätä, Tarmo meinaa..

posti1.jpg

 

Maistelut jatkuu ja seuraavina päästään lohi- ja kanaruokiin, näiden kohdalla ihmetys on suuri jos ei jo koko porukalle maistu. Siihen asti seuraavaa ruoka-aikaa voi odotella laatikosta käsin, Taavi tuumi. Kerrottakaan vielä että märkäruoista hyönteispohjainen oli Tornadon suosikki, ja purkki tyhjenikin nopeaan tahtiin. Tämä nelikko on kyllä nirsoa väkeä, eikä mikään ruoka/ruoat ole kaikkien mieleen, joten mielenkiinnolla jatkamme testailua.

posti2.jpg

Kiitos Bellforille yhteistyöstä!

Ja helteistä tiistaita!