Alanko muistuttaa tuota hullua kissanaista joka esimerkiksi Simpsoneista muistetaan? No en, mutta huomaan että kotiani, pukeutumistani, ostoksiani saati juttujani leimaa aina yksi asia tai kaksi,tai kolme, peräti neljä: KISSA/-T. Tähän postaukseen otin kuvia kissa-aiheisista kaulakoruistani, nimittäin kuin kaulakorun laitan on siinä lähes poikkeuksetta kissa-aiheena. Niin kuin monessa muussakin asiassa laukku, korvikset,rintakoru, huivi..Kuka tietäisi mistä kivan kissa-aiheisen pipon voisi ostaa..? Itse värkkään kissa pussukoita ja ne sitten toimiikin niin meikkipussina kuin kolikkokukkaronakin. Teen tästä sellaisen pienen postaussarjan.

Perheeni ja ystäväni tietävätkin tämän minun suuren kissarakkauden ja saankin lahjoina ja tuliaisina usein jotain kissa-aiheista.

Pojat ovat pitäneet pikku nahisteluja yllä:

5.jpg

 

DSC_0755.jpg

 

Tässä tähän hätään löytyneet kissakoruni:

1.jpg

 

4.jpg

 

6.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

Tämän ihanuuden olen ostanut Terhi Mickelssonin ihanasta pikku puodista Espoosta! Siellä on kaikkea ihanaa keraamiikkaa, sisutustuotteita eläinaiheissa. Suosittelen käymään tai vaikka pyörähtämään verkkokaupassa: http://www.terhimickelsson.net/

DSC_0772.jpg

 

DSC_0769.jpg

 

Sarja jatkuu, mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!