Meidän äippä on tehnyt hieman inventaariota meidän lelujen ja tavaroiden suhteen. Nyt kun minä olen ainuana kisuna enää taloudessa, niin kaikkea tuntuu olevan aika paljon liikaa, siis sekä tarvikkeita että leluja. Niinpä olen auttanut äippää käymään kaikkea läpi ja jakamaan pinoihin että mitkä joutaa eteenpäin. Ensimmäisenä oli ehkä hauskin osio, sain nimittäin testattavakseni kaikki huiskat mitä löytyi. Pelkät kepit menivät suoraan pois.

Aloitetaan!

huisku.jpg

 

Tässä teille numeroituna kaikki suht ehjinä löytyneet huiskat.

huiska1.jpg

 

Millä leikitään ekana?

huiska13.jpg

 

Aloitan heti hauskimmasta, sillä sen valitsin itse rivistä. Numero 2, ehdottomasti hauskin. Sisältää sekä nauhoja, sulkia että pompulan.

huiska2.jpg

 

 

huiska7.jpg

 

huiska5.jpg

 

Josko revin kuitenkin pompulan irti.

huiska8.jpg

 

Toiseksi tuli numero 5, sateenkaari väreillä oleva pehmonauha. Tätä on mukava vaania ja potkia kun saa kiinni.

huiska9.jpg

 

huiska10.jpg

 

Kolmanneksi numero 1; kolme kalaa pitkien kuminauhojen päässä. Kuminauhat oli hauskimmat ja ne olisi kiva purra poikki. Kaloja ehkä vähän liikaa, vaikea valita millä niistä leikkiä..

huiska6.jpg

 

Sitten lyhyt huiska numero 6. Tämän parissa ei kauaa mielenkiinto säilynyt. Äippä sanoi että tämä lahjoitetaan eteenpäin.

huiska3.jpg

 

Ja viimeisenä numero 3. Jossa myöskin tosi pitkä kuminauha, joka oli se juttu. Kala ei kiinnosta. Ja kuminauhan kanssa pitää valvoa että ei joudu purtuna sisuksiin. Kala lahjoitetaan myös eteenpäin. 

huiska11.jpg

 

Saanko purtua kuminauhan poikki? No ainakin se katkeaa kohta tästä venytyksestä..

huiska12.jpg

 

Yhteenveto: Jos on leikittäjä niin kaikilla näillä kyllä saa leikit aikaiseksi. Ehdottomasti paras oli kuitenkin numero 2. Huiskatestistä jäi kuitenkin uupumaan entinen huiska, Taavin peruja oleva leopardi nauha joka ilman keppiäkin kuuluu suosikkeihin. Tämä pidetään, kaikessa karuudessaan nousee kärkisijoille. Kertokaahan kamut, että millainen on teidän suosikki huiska?

huiska4.jpg

Mukavaa tiistaita ja viikon jatkoa!