Tarmolla on omia tapoja, jotka meillä toistuu joka päivä (monta kertaa...). Tarmo syö aina tiskipöydällä, ja siihen siis herran ruoka tarjoillaankin aina ruoka-aikoina. Mutta silloin kun herra haluaa raksuja, eikä ruoka-aika ole käsillä, hän hyppää tiskipöydälle ja odottelee kunnes joku (useimmin emäntä) antaa herran oman sinikantisen raksupurkin. Purkit on nimikoitu, jotta hoitajakin osaa oikeat purkit antaa kullekin kisulle.

11.jpg


Sitten hän syö aikansa, joskus vain pari raksua, mutta muistuttaa tavallaan että onhan kotiväki hereillä.

2.jpg


Ruoan jälkeen "pitää" hana laittaa kevyesti valumaan, koska Tarmolla saattaa olla jano. Ja jano on aina varsinkin silloin jos jostain syystä hana jää laittamatta päälle, ja tällöin herra nuolee kuivaa hanan "päätä"...joten hereillä isäntäväki, Tarmon tarpeista pitää huolehtia ja oikeassa järjestyksessä!

022463857_b.jpg


Vesikuppeja meillä on ympäriinsä, yhteensä 5kpl. Ja niihinkin vaihdetaan tuoretta vettä useamman kerran päivässä, eri toten Tarmoa varten jolla pissavaivoja (onneksi ei parhaillaan, pitää koputtaa puuta...), jotta innostaisi herraa juomaan vettä enemmän ja useammin. No parastahan vesi on tietysti suoraan hanasta..muut kissat eivät kyllä osaa hanasta juoda, Torskullakin vesi valuu suoraan niskaan jos yrittää hanasta juoda.. Ja olenkin siis harkinnut ostavani juoma-automaatin joka siis ihan kissoille ja koirille suunniteltu. Onko jollain kokemuksia tai jopa mallia jota suositella? Tällaista olen mm. katsellut...http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kupit/vesiautomaatit/142675

Tarmon tehdessä näitä omia juttujaan, riittää muista kisuista aina yleisöä...

5.jpg


Onko teidän kissoilla omia tottumuksia/ tapoja?

Mukavaa lauantai-iltaa!