Kyllä tuo meidän Norski poika Torsku jaksaa aina välillä naurattaa tempauksillaan. Vaihdettiin olohuoneessa järjestystä, ja nyt pojalla tulikin ongelma että kuinka pääsee takaisin päin kulkiessa noita katon rajaan asennettuja lautoja pitkin.(muut kääntyy paikoillaan...) Ja tämän saman on tämä sankari tehnyt jo monta kertaa..ekalla kerralla nostettiin pois ja ajateltiin että nyt kyllä varmasti muistaa..no Ei, sinne samaan paikkaan..

Norjalaisesta metsäkissasta sanotaan, lainattu Norjalainen metsäkissa ry:n sivuilta:

Muinaisten viikinkien lyhytkarvakissojen ja ristiretkeläisten mukana maahan kulkeutuneiden pitkäkarvakissojen arvellaan olleen alkuna norjalaiselle metsäkissarodulle. Norjalainen metsäkissa ei ole ihmisen jalostama, vaan se on kehittynyt luonnollisen valinnan seurauksena Norjan ankarassa, kylmässä ilmastossa, jossa vain terveimmät ja voimakkaimmat yksilöt ovat selviytyneet jatkamaan sukua. Tämän jälkeen rotua on sukupolvesta toiseen kasvatettu vain sisäkissoina.

Näistä meidän kissoista Torsku on kyllä ehdottomasti kömpelöin, hitain ja laiskin..Joten tuo määritelmä jokseenkin hymyilyttää..mutta kaikella koollaansa niin hellyyttävä, lempeä ja rakastettava.

Tässä näytettä tästä episodista..

 

DSC_1047.jpg

 

DSC_1046.jpg

 

Ja sitten peruutus..

DSC_1061.jpg

 

DSC_1043.jpg

 

Pääsisikö tästä jo alas..?

DSC_1042.jpg

 

DSC_1044.jpg

 

DSC_1060.jpg

 

Otin videopätkälle vielä samaa...kun herra teki tätä monta kertaa peräkkäin, ensin laudan päähän ja sitten peruutus, takaisin päähän ja uusi yritys peruuttaa...lopulta isäntä nosti tuolilla pois..Harmi ettei tänne saa videota lisättyä..

Mukavaa alkavaa viikkoa!