Taavin kuolemasta tuli kolme viikkoa kuluneeksi eilen torstaina. Meillä on kova ikävä ja Toivo on tähän nyt reagoinut käytöksellään. Ensimmäisinä päivinä se tuijotteli oville ja pienimmänkin äänen kuullessaan heristi korviaan ja selvästi odotti kamua saapuvaksi. Toivo on elänyt aina kissakamun/kamujen kanssa. Nyt kaverin virkaa toimittaa Into, joka ei tietenkään osaa Toivon kissakaverin tarpeeseen vastata. Selvästi kuitenkin yhteisleikkejä yritetään, ja välillä juostaan peräkanaa. Jopa Into on ilmeisesti huomannut Toivon ikävän ja käy välillä lelujaan Toivolle tarjoamassa, mutta kun ei se yhteisleikki niillä isoilla leluilla oikein lähde..ja Toivon pienet lelut taas katoaa nopeasti Inton suuhun.

toivo%20y%C3%B69.jpg

 

toivo%20y%C3%B6.jpg

(teksti lainattu netistä..)

 

-"Leikitäänkö Toivo näillä?" Minulla on sesongin mukaiset lelut=)

toivo%20y%C3%B610.jpg

Toivo hakee meidän ihmisväen huomiota. On enemmän mukana kaikissa puuhissa: ollaankin tehty kaikenlaista yhdessä. Yhteisiä leikkihetkiä pidetään useamman kerran päivässä, rapsutuksia ja vierihoitoa myöskin. Yöt herra nukkuu vieressä, siis aina siihen asti kunnes alkaa yönaukumiset. Herra on nimittäin nyt kehittänyt uuden tavan yöaikaan. Ennen kuin ottivat Taavin kanssa yöjuoksut niin nyt tilalle on tullut maukuminen, joka siis herättää tämän talouden emännän. Tähänkin yksinäisyyden hetkeen on koitettu vastata, yöksi on jätetty ruokaa( dieetistä huolimatta), ettei ainakaan nälkä aiheuta yöllistä konserttia ja pahaa mieltä, rapsutuksia ja leikkiäkin on tarjottu, mutta nämä kiinnostaa vain hetken jonka jälkeen maukuminen jatkuu..ja feliway-haihdutin on myöskin laitettu seinään. Terveystarkastus on tehty hiljattain, ja muutenkin herran elo ja olo on samanlaista kuin aikaisemmin..joten siksi olemme terveydelliset syyt jättäneet pois laskuista.. Toivolla voi myös olla stressiä ja epävarmuutta uudesta tilanteesta, mutta tässä kohtaa ikävöinnin ja yksinäisyyden kissakamun puuttuessa katsoisin olevan päälimmäisenä herran mielellä. Toki tilannetta nyt seuraillaan ja toivotaan että aika auttaa♥

Puuhailua yhdessä..

toivo%20y%C3%B65.jpg

Toivo osallistuu myös värittämiseen..

toivo%20y%C3%B67.jpg

 

Herkkuja aktivoituna

toivo%20y%C3%B68.jpg

 

Leikkejä ja kissanminttusuihketta

toivo%20y%C3%B6%2011.jpg

 

toivo%20y%C3%B612.jpg

 

toivo%20y%C3%B613.jpg

 

toivo%20y%C3%B614.jpg

 

Myös isäntäväen ruokailut on hyvä valvoa..

toivo%20y%C3%B64.jpg

 

ja päikkärit on mukavampia yhdessä..

toivo%20y%C3%B63.jpg

 

toivo%20y%C3%B61.jpg

 

Ja yhdeksi uudeksi lempipaikaksi on tullut makkarin lipaston päällinen, josta näkee mukavasti moneen suuntaan..

toivo%20y%C3%B611.jpg

Jotkut kissathan naukuvat normaalistikin paljon ja myös yöaikaan. Eikä tämä kissojen yöeläminen tule niemennokan väelle yllätyksenä, mutta tässä kohtaa on kyse muuttuneesta käytöksestä entiseen verrattuna joten siksi olemme tähän asiaan kiinnittäneet nyt erityistä huomiota. Ja olisikin mielenkiintoista kuulla onko teillä blogien kisukamuilla ollut jonkinlaista oirehdintaa kun kamusta on aika jättänyt? Ja mikä tähän on ehkä auttanut?

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!