Jyväskylässä on hyviä kirppiksiä, josta tässä postauksessa manitsen muutaman, ja tekemäni löydöt. Kierroksen aloitin Kirppis vaajapörssistä. Mielestäni oli hyvää tavaraa, ja hyllyjen välissä mahtui liikkumaan. Ostin pikku miehelle paidan (kissa kuvalla toki), ja jäin miettimään isoa kaninhäkkiä, ja isoa häräntaljaa jotka molemmat 30e/kpl hintaan olisivat olleet ihan kohtuu hintaisia ostoksia. Pupukuumetta joo ilmassa..=)

112.jpg

 

WP_20151203_001.jpg

 

Seuraavaksi Kirpparilla- kirppikselle. Tämä on tosi iso ja hyvää tavaraa, tosin välillä tosi hinnakasta ja etenkin viikonloppuisin niin paljon porukkaa ettei eteenpäin meinaa päästä, eikä pöytiin pääse tavaraa katsomaan. Joten suosittelen käymään arkisin jos mahdollista. viikonloppuisin parkkipaikan löytäminenkin voi olla haastavaa.

WP_20151203_004.jpg

 

Täältä löytyi monopoli peli. Jonka ostoa olen suunnitellut jo jonkin aikaa, siistikuntoinen ja laskin paikan päällä, että kaikki nappulat yms löytyy, joten 6e oli ihan ok hinta maksaa. Uutena kun olen katsonut peliä myytävän noin 25e hintaan. Mukaan lähti myös jouluinen vahakangas pala, jonka pöytään ehdinkin jo laittaa. Aatoksi laitan sitten oikean kankaisen joululiinan, nyt jos sen laittaisi olisi jo likainen ja karvoissa, joten odotellaan aattoa sen kanssa.

Ilokseni bongasin myös pöydän jonka tuotto menee rescueyhdistys Kulkureille.

WP_20151203_006.jpg

 

Seuraavaksi oikea kirpparille, josta en ole kumpanakaan kertana kun olen käynyt löytänyt mitään, mutta hyvä yhdistää kirpparilla kippiksen vierailuun, kun tämä tien toisella puolella.ja parkkitilaa löytyy mukavasti.

123.jpg

 

Oikea kirpparin vieressä on Sovatek kierrätyskauppa. Siellä on paljon kaikkea, jos vaikka huonekaluja olisi vailla. Ja täältä löytyi kisujen mielestä ihan paras lelulöytö.

11111.jpg

 

Hiiri, jonka vartalo on sopivan painava että lentää hyvin ja narusta mukava kantaa suussa. Nämä tehty varmaan jostain kierrötysmateriaalista, uusia ja iso kulhollinen, harmittaa, olisi pitänyt ostaa useampi kuin yksi. Mutta tämä onkin ollut sitten sitäkin suositumpi. Jos Sovatekissa käytte niin suosittelen kisuille tätä tuliaista! (ostamani vahakangas liina näkyy myös kuvassa)

WP_20151203_012.jpg

 

 Siihen päättyikin sitten kirppiskierros, onko teillä suositella vielä jotain kirppistä jyväskylästä? Keskustan Centrum kirpputori jäi tarkoituksella pois, ettei tarvitse autoilla keskustaan.

Mukavaa tiistaita!