Eilen suunnattiin aamulla markkinoille, nimittäin Rautalammilla järjestettiin perinteiset pestuumarkkinat.

WP_007103-normal.jpg

 

Viime vuonna teinkin kaikkia mukavia ostoksia, joten sen suhteen oli toiveet korkealla. Tosin tällä kertaa mukaan ei tarttunut kun kompassi. On pitänyt ostaa kompassi monen monta kertaa, jotta tuolla metsässä liikkuessa olisi hieman suunta selvillä, vaikkakaan en onneksi ole kunnolla eksynytkään..(Täytyy koputtaa puuta..)

DSC_0044-normal.jpg

Pikku pojille(ja miksei tytöillekin)mukavasti autovalikoimaa

autot-normal.jpg

 

Syötiin ihastuttavat paistetut muikut, se on ihan pakollista kaikilla markkinoilla, että muikut on saatava. ja kylläpäs ne oli taas kerran hyviä! Ostettiin isot muikut puoliksi, ja eihän me niitä jaksettu syödä, joten jäi vielä kotiin vietäviksi.

DSC_0045-normal.jpg

Olen monta kertaa ajatellut että haluaisin mennä kärryajelulle näiden ihastuttavien hevosten vetäminä, mutta edelleen jäin vain haaveilemaan. On ne vaan niin kauniita eläimiä. Hevosen kyllä joskus vielä itselleni ostan.

DSC_0033-normal.jpg

 

DSC_0035-normal.jpg

Meillä on myös minun porukat kyläilemässä, laitellaan ruokaa, saunotaan ja pelaillaan seurapelejä. Nämä perinteiset lautapelit on kyllä ihan niin parhaita! Tykkään tosi paljon pelailla lautapelejä, ja nin usein teemmekin. Meiltä löytyy muutamia klassikkopelejä, mm. Pictionary, Trivial pursuit, Scrabble, Alias, Carcassone..Perus Afrikantähti ja Monopoli pitäisi vielä hankkia..ja liuta uudempia pelejä esim Dixit..=) Olisi mukava löytää peliporukka, jonka kanssa pelailla ihan vaikka arkenakin..=)