Näin on vaihtunut vuosi seuraavaan. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Paljon on tiedossa, mutta mihin kaikkeen omat tavoitteeni riittävät. Odotan innolla tätä alkavaa vuotta. Vieläkin tuoressa muistissa uudenvuoden vaihde kun vaihtui vuosituhat, ja Ultra bran laulun mukaan.."toteutuu kaikki uhat"..eipä silloin tainnut liioin mitään isoja uhkia toteutua..mutta oli mieleenpainuva vuosituhannen vaihde, ja toista kun ei tässä elämässä tule kokemaan. Itselleni olen hieman listannut asioita tälle vuodelle, mutta en niitä tänne listaa, kirjoitan josko toteutuu.

Huomenna ajattelin josko kävisin varaamassa kirppispöydän, riippuu vähän Torskusta, soitan sille huomenna uutta aikaa tuon korvan takia..ei näytä menneen noilla hoidoilla ohi..=(

Uusi vuosi alkoikin plus asteilla, kiireellä kannoimme puita puuvajaan. Touho aina innokkaana mukana. Kovaa pauketta ei muuten kuulunut illalla, itseasiassa en kuullut mitään puolen yön aikaan..kymmenen maissa kävin Touhon mukana iltapissillä, ja kamera oli mukana, mutta ei mitään kuvattavaa..pari pauketta..

touho2.jpg

tuhi.jpg

touho1.jpg

 

Eli onnellista uutta vuotta kaikille!