Eilen tosiaan tuli piipahdettua Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksellä, jossa on näin talvikautena vierailuaika aina sunnuntaisin klo 14-16. Vein samalla kolme isoa kassillista kirpputoritavaraa. Olin ihan myyty näiden ihanien kisujen keskellä, en olisi millään malttanut lähteä pois. Ilokseni ihmisiä oli paljon liikkeellä, ja kirpputoritavaraa kerääntyi ihan mukavasti sekä ihmiset tekivät ostoksia aulatilassa jossa on mesyn tuotteita myytävänä. Yhteen ihanuuteen ihastuin niin, että melkein teki mieli kysellä lisää, mutta meillä nyt kisukiintiö täynnä, joten tyytyminen vierailuihin; katsomaan ja leikittämään. Osa oli todella arkoja, ja huoneseen kun meni sisälle niin kisut lähtivät heti ikkunasta ulhotarhaan..mutta mukavaa että joka huoneesta on ikkunasta käynti ulkotarhaan. Myöskin ihanat puput (Peppi ja Taika) olivat kotia etsimässä.

224.jpg


Lahjoitettavaksi kirpputoritavaraa kolme kassillista...Samalla reissulla pyörähdin kahdella Mikkelin kirpputorilla ja näinkin Mesyn myyntipöydät ihan livenä, laadukasta ja hyvää tavaraa mielestäni.

44.jpg


Tämän ihanuuden olisin halunnut kotiin tuoda..

47.jpg


Tämä kaveri oli leikkituulella...

45.jpg


Kisut viihtyivät isoissa ulkotarhoissaan katsomassa maailman menoa..

46.jpg

Ihmiset tekevät täällä arvokasta työtä, suuressa roolissa vapaahtoiset. Jos sinulta löytyy ylimäärästä lahjoitettavaa kirpputoritavaraa tai tavaraa yhdistyksen käyttöön niin katsoppa sivuilta mistä olisi puute ja osallistu sinäkin! Tai jos mahdollisesti voisit tarjota kodin jolle kulle kotia etsivälle lemmikille! Puodista voit ostaa vaikka joulukortit ja ensi vuoden kalenterit, näin tuet hyvää tarkoitusta!

http://www.mesy.fi/

http://www.mesy.fi/index.php/tue-meita/lahjoita.html

http://www.mesy.fi/index.php/tue-meita/kirpputori.html

Mukavaa alkavaa viikkoa ja maanantaita!