Tarve oli pienelle muutokselle kun vanha raapimispuu rupesi hajoamaan liitoksistaan. Ensin ajattelin vaihtaa tankoon uudet köydet ja maalata tason sekä pesät, mutta tanko kun otettin pois niin ei sitä enää saanutkaan kunnolla kiristettyä, tai sai, mutta jäi keskeltä kenottamaan eikä tuntunut kireältä. Myöskin pesän "jalka" oli pettänyt ja pesä roikkui ikävästi takakenossa. Joten aika oli siitä luopua. Pitää katsoa josko sitä saisi jotenkin hyödynnettyä vielä ulkotarhassa. Se ei kyllä ollut enää muussa käytössä kisujen keskuudessa kuin pesä nukkumapaikkana, joten tuntui vievän tilaa ja ahtauttavan uunin vierustan. Niinpä keksin sitten uutta paikkaa nukkumiseen. 

Jonka Tarmo ottikin heti käyttöönsä...

muutos2.jpg


Tämä oli siis lähtötilanne, eli vanha aikansa elänyt catmax sekä yhtä vanha hylly oven päällä. Hylly on ollut kyllä suosiossa, joten siihen piti jotain keksiä tilalle. Pieni puu löysi paikkansa muualta, vaikkakin sekin tarvitsisi jo uudet köydet...(viime kesänä kun ne juuri vaihdoin: vanhan tolpan tuunaus )

muutos5.jpg


Siispä tila tyhjäksi ja hommiin...pakkelia ja maalia.

muutos3.jpg


muutos9.jpg


Ja sitten valmista..nyt tuntuu tilavammalta ja selkeämmältä. Kissat tykkää kiipeillä, ja oleskella ylhäällä, joten olen pyrkinyt niille niitä mahdollisuuksia laittamaan. Hyllyihin laitoin samaa liukuesteteippiä kun aikaisemmin käytin olohuoneen hyllyissä..

muutos1.jpg


Torsku vuorossa...

muutos7.jpg


Peti kestää hyvin tuon 9kg kollinkin..pehmuste on pestävissä ja jämäkästi tulee tarranauhalla alustaan kiinni.

muutos8.jpg


Vielä löytyi varastosta sopiva mieteteksti tähän kohtaan.

muutos.jpg

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!