Kesäisin on kiva, kun sukulaisia ja ystäviä piipahtaa mökillä käymässä joko ohikulkureissulla kahvittelemassa tai sitten ihan pidemmän kaavan mukaan. Tällä kertaa saatiin ihastuttava ja pienen pieni Cujo-koiruus isäntänsä kanssa mökkivieraaksi. Cujo on chihuahua, ja painoltaan muutaman kilon luokkaa, eli paljon pienenpi kuin meidän kisut..(Tarmo on meidän kisuista kevyin noin 5kg). Cujo on ihastuttava persoona. Rauhallinen,mutta seurallinen. Kiipeää syliin nukkumaan, ja tykkää muutenkin oleilla sylissä kannettavana. Helpon kokoinen ottaa mukaan ja sopeutuvainen ympäristöön. Cujo on kyllä tottunutkin kun isäntänsä kanssa kulkee yhdessä kaikkea puuhaamassa. Täytyy sanoa, että minä ihastuin tähän pieneen koiraherraan, kun aikaisempaa kokemusta ei rodusta ole ollut. 

cujo.jpg

 

Ihan pienen tuliaisnamin mursin lihatikusta, kun näin pienen koiran vatsa täyttyy äkkiä ihan vähästäkin herkusta.

cujo4.jpg

 

Sitten Cujo kävi myös uimassa...

cujo5.jpg

 

cujo6.jpg

 

cujo7.jpg

 

Ja kuin pyytämällä Cujo asettui eri poseerausasentoihin rantakiven päälle..eli nyt oli ihan kuvaajasta kiinni että miten kuvat onnistuivat, kun valotuskin kohdillaan.

cujo3.jpg

 

cujo2.jpg

 

cujo8.jpg

 

cujo1.jpg

Ihan kivoja kuvia saatiin! Kiitos vierailusta ja poseerauksista! Ja tervetuloa uudestaan! Cujon tassunjälki jäi sydämeen♥

Mukavaa torstaita ja loppuviikkoa!