Into on saavuttanut puolen vuoden iän rajapyykin. Mitä kaikkea sitä sitten ollaan opiskeltu, opittu ja mitä haasteita ollaan kohdattu ja missä mennään jatkossa?

into3.jpg

Sisäsiisteys kasvatus lähti hyvin mallikkaasti heti alusta liikkeelle, oma aktiiviisuus palkittiin, ja sanomalehdet jätettiin pois heti ensi päivinä sillä niillä oli hauskempaa leikkiä (repiä) kun käyttää alustana. Isompi vahinko ei sattunut kun kerran lattialle kotiintumis päivänä. Ja nyt on ainakin jo yli kuukausi oltu ilman vahinkoja. Hyvä niin!

Rokotukset on saatu ja madotukset annettu

rokote2.jpg


Pentukoulu paketoitiin kahdeksan kerran jälkeen, paljon saatiin oppia, joita aktiivisesti on kotona harjoiteltu. Hihnassa vetäminen ja koirien ohitukset on edelleen joka kerta harjoituksen alla. Poika kun puhkuu virtaa joka kerta kun remmin kanssa lähdetään. Lenkin edetessä kyllä meno rauhoittuu. 

pentukoulu1.jpg


Myöskin kotona ollaan pyritty tekemään paljon kaikkea aivoja aktivoivaa toimintaa, kuten herkkujen/lelujen piilotusta jne. Tähänkin saatiin hyviä vinkkejä pentukoulusta. Nenätyöskentely on Intolle erityisen mielekästä.

pentukoulu2.jpg


Sosiaalistamiseen on kiinnitetty erityistä huolellisuutta, Intoa on viety paljon paikasta toiseen tutustumaan eri asioihin, eläimiin, ihmisiin jne. Mm. mustin ja mirrin pentutreffit oli tosi kivoja! Ja edelleen kun käydään kaupassa visiitillä niin Into odottaa kovasti kavereita saapuvaksi.

pentu2.jpg


Into kävi viihtymässä myös ohjaajan sylissä aika ajoin...

pentu3.jpg


Ja lopuksi rentoutusmisharjoitukset rupesivat sujumaan myös kerta kerralta paremmin..

pentu4.jpg


hissi1.jpg


intous4.jpg


intous9.jpg


Hyvin on poika kasvanut, ruoka maistuu, ja painoa tullut paljon lisää: 28.10.17; 4,2kg, 24.2.18; 19,3kg. Jossain vaiheessa tuli enemmän lisää pituutta. kun nyt tuntuu että ennemmin massaa ja pyöreyttä. 

Lenkkejä tehdään joka päivä sekä vapaana että remmillä. Ja joka viikko mahdollisuuksien mukaan useampi lenkki kylillä yleisessä hälinässä. Nyt on ihanasti päästy ulkoilemaan jäälle, ja sekös on mukavaa sekä Intosta että emännästä.


into2.jpg


into1.jpg


Autossa matkustaminen on kivaa, ja pääosin sujuu hyvin autoon tulo; käskyllä "autoon" vaikka välillä vapaana olisikin pihalla mukavampi juoksennella. Myöskin autosta ja ovista ulos vasta "lupa"-käskyllä. Sekin sujuu jo aika mukavasti. Automatkat pääosin nukutaan, paitsi kun auto hiljentää vauhtia, silloin pitää nousta katsomaan. Into matkustaa takapenkillä omissa turvavöissään.

into4.jpg


Hampaiden tarkastusta ja pesua tehdään joka päivä, kaikki hampaat ovat vaihtuneet jo pysyviin.

hampit.jpg


Myöskin kynsienleikkuun antaa poika tehdä mallikkaasti, silloin otollisin hetki kun väsynyt tai jäystää luuta. Luut ovat suurta herkkua, eikä haittaa vaikka kissat tulivatkin niitä katsomaan tai ne otettaisiin kesken kaiken pois (toki annetaan takaisin), mutta harjoituksen vuoksi.

Tarmon kanssa..

kaverit1.jpg


hetki.jpg


Toivon kanssa...

toivo1.jpg


Kisujen kanssa tullaan hyvin juttuun, paisti silloin kun herra olisi leikkiseuraa vailla ja kisut kokee tämän iliian rajuksi. Mutta muuten voidaan nukkua ja oleilla vierekkäin ihan jokaisen kisun kanssa. Onneksi kisuilla paljon ylähyllyjä, oma tilat ja ns pakopaikkoja johon pääsevät halutessaan vetäytymään into-iivarin rajuja leikkipuuskia.

CollageMaker_20180114_152154296.jpg


Harjoitukset jatkuu erityisesti yksinolon, hihna- ja ohitustilanteiden -sekä hyppimisen kanssa..vielä ollaan pistetty harkintaan muutamaakin kurssia. saa nähdä toteutuvatko suunnitelmat niiden osalta.

Kuopion koirapuistot- postauksia on tulossa lisää, kolmessa vasta vierailtu. Josko sieltä löytyisi uusia koirakamuja.

puisto7.jpg


puisto5.jpg


Kaiken kaikkiaan pienen pennun aika on kuitenkin paketissa, ja kohta onkin varmaan aika miettiä myös herran kastrointia. Ei sitä taas muistanut Touhon jälkeen että mitä elämä on pienen koiranpennun kanssa, mutta uskon että hyvä tulee ja herrasta kasvaa mukava koirakansalainen ja toki jo nyt ihana perheenjäsen.

Latea odotetaan myöskin visiitille kun edellisestä kerrasta jo tovi aikaa..

pojat7.jpg


ulkoilu.jpg


pojat5.jpg


Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!