Tämän viikon maaliskissa- haaste on virikkeet. Blogissa onkin juuri esitelty mm kisujen uusi aktivointipeli, vanhempia postauksia virikkeistä löytyy täältä: aktivointipeli, ruokapuu,  tai raapimispuut (1 ja 2) sekä ulkotarha, joten näitä ei nyt sen erityisemmin tässä esitellä, vaikka ovatkin päivittäin kisuja aktivoimassa ja virikkeellistämässä.

virike.jpg


Helposti toteutettavat arjen virikehetket 

Joka päivä "järkkään" kisuille jonkun arjen aktiviteetin. Usein esimerkiksi peitto heitettynä tuolien päälle, tyynykasa jossa onkaloita, namien piilotus, paperipussi, pahvilaatikko..jne...nopeaa ja simppeliä toteuttaa, mutta kisuille sillä hetkellä uutta ja mielenkiintoista. 

Tällä kertaa pahvilaatikko peitettiin peitolla. Ja tähän tuokioon ottivat osaa Toivo sekä Taavi. Ensin kierrettiin laatikkoa ympäri, että mistä pääsee sisälle...

virike1.jpg


Reitti laatikkoon löydetty...

virike2.jpg


Kukkuu, täällä ollaan...laatikossa voi ottaa vaikka tirsat...

virike3.jpg


Höh, tylsä juttu, mitä seuraavaksi keksittäisiin? Aktivointiin ei tarvita paljoa aikaa tai materiaa, älynystyrät pääsevät hommiin vähemmälläkin isäntäväen panostuksella. Toki kivana lisänä tähän tarkoitukseen tehdyt pelit ja aktivointilelut.

virike4.jpg


Vielä pieni muunnelma laatikosta ja peitosta, ja taas riitti mielenkiintoa...(Toivo "piilossa", ja Into tuli poseeraamaan..)

virike5.jpg


virike6.jpg

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!