Täällä ollaan vietetty ihanan rentouttavaa viikonloppua. Meillä ollut poika käymässä, kihlattunsa ja heidän valloittavan 1-vuotiaan poikansa kanssa. Mummilla ja papalla on riittänyt puuhaa, kohta pikkumies rupeaa varmasti jo kävelemään. Ulkoilun lisäksi emme liioin puuhanneet mitään ihmeellistä, saunottiin, syötiin, kilisteltiin kihlajaisille, ja vietimme rentoa yhdessäoloa, sillä tänään heidän piti jo kiiruhtaa kotia kohden.

Aamupalaksi olen tehnyt tuota smoothieta, ja kieltämättä se on maistunut ihan hyvälle. Muutoinkin viikonlopun syömiset on mennyt ihan suunnitelman mukaan. Eilen söimme pihviä, uuniperunaa ja salaattia. Jälkkäriksi valmistin suklaa moussea. Harmi kun en näitä tajunnut kuvata. Salaattia jäikin mukavasti, niin tänään sitten teimme wrappeja, johon tätä myös täytteeksi.

DSC_0709-normal.jpg


Eiliselle tuli paljon liikuntaa, ensin aamupäivällä 5km kuntorata lenkki ja sitten iltapäivästä viellä Kansallispuiston kierros. Kaloreita paloi ja paljon. Tuli vaan liian vähän syötyä ennen tuonne kansallispuistoon lähtöä, joten nälkä oli jo tosi kova kun tultiin takaisin. Oltiin ihan tyttöporukalla liikkeellä, kansallispuistossa ei näkynyt muita, ei edes autoja parkkipaikalla.

harjoitus2-normal.jpg


harjoitus1-normal.jpg


Hanhien mysteeri on paljastunut,ne on Valkoposkihanhia. http://fi.wikipedia.org/wiki/Valkoposkihanhi. Edelleen ne liikkuu tässä ympäristössä sankoin joukoin.

DSC_0647-normal.jpg


DSC_0681-normal.jpg


Perjantaina tuli pyörähdettyä Kuopiossa, Punaisen ristin Kontissa. Täytyy kyllä sanoa, että olin iloisesti yllättynyt, tämä oli nimittäin eka kerta, ja tavara vaikutti tosi hyvälle. Pitää ensi kerralla varata enemmän aikaa, jotta vaatteita voi mennä ihan sovittelemaan. Hyväkuntoisia merkkivaatteita muutamilla euroilla.

WP_20141003_002-normal.jpg


Samalla reissulla myöskin piipahdus ikeassa. Etsinnässä nimittäin uudet kehykset tauluille, ostin mutta eihän ne ollut sopivat, eli ei muuta kuin palauttamaan.

WP_20141003_003-normal.jpg


Kissat huilaavat kun rauha maassa pikkumiehen kotiin menon jälkeen=) Tarmo muuten tykkää jotenkin erityisesti tästä pojasta, kiehnää usein lähellä ja viereessä, ihanaa ystävyyttä♥

kuva-normal.jpg


Suunniteltiin hieman ihanan (tulevan) miniäni kanssa patikointi matkaa, sekä keväällä risteilyä Tukhokmaan. Tullaan tosi hyvin juttuun, ja olenkin tosi onnellinen että hän on juuri se pojalle valikoitunut.

Ensi viikkoon, ja mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

3-normal.jpg