Niemennokassa on ollut menevä viikonloppu kun pikkumies saapui mummia ja pappaa ilahduttamaan, sekä Tornado joutui käymään eläinlääkärillä. Kissat sekä Touho ovat saaneet paljon leikkiä sekä rapsutteluja. Ollaan oltu myös liikkeellä, sekä kaupoilla että mökillä tekemässä talven tulo valmisteluja.

Perjantaina jo hieman Tornadon olemusta katselin että vaikuttaa herra vaisulta, ja ajattelin että liekö kohta karvapallon oksentaa kun sitä ennen yleensä myös samanlainen vaisu olemus. No karvapalloa ei kuulunut, ja sitten eilen kun imurin otin esiin niin Tornado ei lähtenytkää sitä karkuun, mikä olisi normaalisti reaktio. Päätin isännän kanssa mitata kuumetta, Torskun yhteistyö loppui siihen kun mittari näytti 39.2. Joka oli siis jo koholla, kun normaalisti jotain 38-38,5 välillä. Rupesin heti soittelemaan päivystävälle eläinlääkärille. Saatiin omalle kylälle aika muutaman tunnin päähän, tarkka aika on aina hankala antaa kun saattaa tulla hyvin kiirelllisiä tilakäyntejä väliin. Nyt kuitenkin päästiin sovitusti ja eläinlääkäri teki perustutkimuksia ja mittasi tuon kuumeen uudestaan. Nyt se olikin sitten 40,3 astetta. Pientä rahinaa kuului keuhkoista. Torsku sai kipulääkkeen ja antibiootin pistoksina, ja kotiin mukaan 10pvä antibiottikuuri sekä kipulääke. Antibiootti on purutabletti ja olin tietenkin varma ettei se tule alas menemään, mutta kylläpä vain, Torskun otti sen aamulla ihan makupalana ja Toivo vielä yritti nuolla tyhjää kohtaa lääkelevystä, tuntui niin hyvälle maistuvan...Toivottavasti jatkossakin menee samanmoisesti. Onneksi vointi lähti kyllä kohenemaan jo eilen illalla, ruoka maistui hyvällä halulla, ja liikkeelläkin kuljettiin lähes normaaliin tapaan. Nyt jatketaan kuuria ja seurataan olotilaa.

Tänään pikkumies lähtee kotia kohden ja niemennokkaan saadaankin kaukainen vieras Kiinasta asti, joten luultavimmin alkuviikosta blogissa myös hiljaiseloa.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa seuraavaa viikkoa!

pikku2.jpg


pikku3.jpg


Kissojen leikittämistä..

pikku.jpg


Kissojen rata kiinnostaa myös kovasti...

pikku1.jpg


Kantokoppaan oli myös muita innokkaita menijöitä...

pikku5.jpg


pikku4.jpg


Torsku odottelee eläinlääkäriä...

pikku7.jpg


Lääkkeet ovat niin maukkaita että Toivokin haluaisi osansa...

pikku6.jpg