Touhon kanssa käytiin reippailemassa, ja haistelemassa syksyn tuoksuja. Metsämiehet oli sankoin joukoin liikkeellä. Päätettiinkin että ei mennä metsään ollenkaan, tullaan luulluksi vielä hirviksi..vai mikä metsästys nyt onkaan käynnissä=)

DSC_1371-normal.jpg

 

DSC_1375-normal.jpg

 

Meillä on verkotettu kaksi ikkunaa vahvalla kanaverkolla, ja kissat tykkäävätkin näistä katsella.

DSC_1314-normal.jpg

 

DSC_1015-normal.jpg

Tarkoituksena on kyllä rakentaa kissoille ulkohäkki, paikkakin on jo katsottuna, ja yksi ollaan jo aikoinaan rakennettu, joten itse tekeminen ei hirveän iso homma ole. Tuohon kohtaan vaan mihin se tulee, pitäisi tehdä pienet valutyöt, ja niihin ryhtyminen on jotenkin tuntunut haastavalta. Tälläinen meillä oli edellinen, ja se osoittautui käytännössä hyväksi. korkeutta riittävästi, jotta sisään pääsee siivoamaan, ja lautapohja pysyy siistinä maapohjaan verrattuna. Sekä katto, jotta sisään ei sada.(tosin tässä kuvassa vielä pelkkä muovi kattona,mutta valmiissa häkissä oli muovinen pleksikatto).

h%C3%A4kki-normal.jpg

 

Me ollaan fanaattisia valkosipulin ystäviä. Sitä tuleekin melkein laitettua joka ruokaan. On tullut maistettua myös oluessa ja jäätelössä..=) Tänään tehtiin kuitenkin kermaisia valkosipuliperunoita, ja possun ulkofilettä, nam, kyllä tuli hyvää. DSC_1388-normal.jpg

Huomenna menenkin sitten ystäväni kissoja hoitamaan, voisinkin kysäistä jos saisin niisä ihanuuksista pienen postauksen tehdä..Nyt katsomaan Suomen lentopallo-ottelua, mukavaa lauantaita!