Sunnuntaina sitten lähdetiin aamupäivällä pikkumiehen päikkäreiden aikaan hieman Tamperetta katsastamaan. Etsittiin Pyynikin näkötornia, ja Touhon kanssa lenkkeiltiin näissä pyynikin metsämaisemissa..

tampere.jpg

 

Täältä sitten suuntasimmekin jo kohti Aaltosenkatua, jossa tämä kissakahvila sijaitsee. Olin tehnyt paikkavarauksen tänne jo viikolla, jotta varmasti pääsisimme sisään, kun niin pitkään olen täällä halunnut käydä. Lukenut olen paljon tästä kissakahvilasta, ja sivuillakin vieraillut paikkaan ja kisuihin tutustumassa. Sisäänpääsymaksu on 5e/rapsuttelija, ja tällä hinnalla saa kaksi tuntia rapsuttelu- ja kahvitteluaikaa=)http://purnauskis.fi/

tampere1.jpg

 

Kengät pois jalasta, sisäänpääsymaksu, ja käsien pesulle, jonka jälkeen pääsee rapsuttelemaan ja etsimään sopivaa pöytää. Jotkut pöydistä varattuja, joten henkilökunta ohjaa. Henkilökunta iloista, auttavaista ja palveluhenkistä. Rakastavat selvästi kissoja, ja haluavat niistä ja niiden mieltymyksistä kertoa. Tuli tunne että kissat ovat hyvässä hoidossa..se on tärkeää♥

tampere2.jpg

Kaikki pöydät ja tuolit tulivat täyteen. Olin varannut meidänkin porukalle 5 henkilön pöydän, mutta suunnitelmien muuttuesssa kolme paikkaa jäi meidän pöydästä käyttämättä, ja heti perässämme tulikin kolmen ulkomaalaisen porukka joilla ei ollut varausta, joten pääsivät hyödyntämään tämän meidän varauksen muuttumisen. Kissat yhdistää, kun joka pöydässä riitti puheensorinaa ja vilskettä kisujen tullessa moikkaamaan. Lapset varsinkin aktiivisesti kävivät kisuja etsimässä.

tampere6.jpg

 

Paikassa on paljon kissa-aiheista taidetta, myyntituotteita ja kissakoristeita.

tampere4.jpg

 

Mikä tärkeintä niin tietysti ihanat kissat. Tällä hetkellä asukkaita 8. Ihan kaikkia ei vilaukseltakaan keritty näkemään, mutta yksi ihan suosikki meille tuli. Nimittäin tämä ihana Viiru-kissa tuli syliini makoilemaan, kun join kaakaota.

tampere8.jpg

 

 Kissoilla järjestetty mahtavia kiipeily paikkoja katon rajaan ja koko katon ympäri, ja sinnehän tämäkin ihanuus hyppeli..=)

tampere7.jpg

 

Toiset nautiskelivat lämmöstä..

tampere5.jpg

Ja joku söpöliini mukavasti piilopussukasta..

tampere3.jpg

Sitten nämä ihanat aktiiviset sisarukset..=)

tampere10.jpg

 

Paljon mukavaa tutkittavaa..

tampere9.jpg

 

Hieman rauhallisempaa oleilua..

ki.jpg

 

Kisujen silittelyjen lomassa kerittiin nauttia kahvit-kaakaot ja täytetyt croisantit. Ja oli muuten hyviä, nam. Listalla näytti olevan vaikka mitä kokeilemisen arvoista. Ensi kerralla kokeillaan jotain muuta=)

tampere12.jpg

 

 

kak.jpg

 

Erotatko joukosta..?

tampere11.jpg

 

Ja lisää taidetta..

tau.jpg

 

Ja jouluista tunnelmaa..

kiss.jpg

 

Viihdyimme tunnin verran, olisimme toki viihtyneet pidempääkin, mutta tämä ajomatka tänne savon perukoille odotti, joten ensi kerralla sitten taas. Ihastuin paikkaan tosi kovin! Jo hetken leikittelin ajatuksella omasta kissakahvilasta...Kiitos ihanasta elämyksestä, ja mukavaa joulua kaikille kissakahvilan väelle kaksi-ja nelijalkaisille..!