Perjantaina laiteltiin tosiaan hyllyt takaisin ulkotarhaan, ja eikä siellä onneksi mitään haavereita ole sattunut (pitää koputtaa puuta), siis tällä tarkoitan lähinnä Toivoa, jonka tapaturman takia hyllyt häkistä alunperin poistettiinkin..vaikka ei tietoa siis siitä että missä itsensä loukkasi, oliko ulkotarhassa vai kenties sisällä jossain?

Eilen siivoilin häkissä ja tutkailin hyllyjä, tulin siihen tulokseen että yksi hylly on saatava lisää. Jotta kulusta tulisi mahdollista molempiin suuntiin. Perjantaina hyllyt laitettiin miesvoimalla, ja eilen ollessani yksin kotona, menin varastolle ja rupesin nikkaroimaan, kyllähän minä siihen hyllyn saan aikaiseksi. Ja näinkös vaan, siellä se nyt on oikealla paikalla=)

3.jpg


Siinä se Taavi istuu uudella hyllyllä..Pitäisi tuota sisalnarua ostaa vielä lisää jotta saisi pyröitettyä tolppaan ylös asti narun, ja alaosaa voisi hieman korjailla ja pyörittää narun uudelleen. Tosin tuosta samasta kohtaa ne lähes aina rupeaa "lössähtämään", niin käy muissakin raapimispuissa, kuten viimeksi Zooplussalta tilaamissani tolpissa.

WP_20151017_003.jpg


Mukavaa sunnuntaita!