Aamiaiseksi nutrilet suklaa pirtelö, ja välipalaksi allevo vanilia. Tuo vanilia ei ollut kyllä yhtään minuun makuuni..Muutoin päivän ruoat tähän asti on mennyt ihan suunnitellusti keittetyjen pottujen ja tämän naudan ulkofileen kanssa. Nyt se on sitten syöty, eli ei enää pihvejä jäljellä. Iltapalaksi vielä jotain pitäisi keksiä..jospa kolmas pussivalmiste tälle päivälle.

pirtel%C3%B6-normal.jpg

 

Nyt tuli haettua tämä odottamani kirja, kirja jonka jälkeen et halua syödä lihaa. Odotan innolla tämän vaikutusta ruokailutottumuksiini.

kirja-normal.jpg

 

Kaunis syksyinen auringonpaiste ollut tänään, kävin hieman kuvailemassa. Tarkoitus oli saada kuvia tästä jättiläismäisestä lintuparvesta joka kovaa ääntä pitäen lentää monta kertaa päivässä tästä talomme yli. Mutta eipä ne tietenkään silloin tullut, kun olin kameran kanssa valmiudessa. Muutamia muita kuvia tulin ottaneeksi.

DSC_0549-normal.jpg

 

Touho

DSC_0553-normal.jpg

 

DSC_0548-normal.jpg

 

DSC_0550-normal.jpg

 

Kissat ovat viihtyneet ikkunassa, kun linnut pitävät ääntä, Torsku rupesi huoltamaan kynsiäkin ihan sitä silmällä pitäen=)

torsku-normal.jpg

 

Taavi poseeraa..

taavi-normal.jpg

 

Tänään onkin vapaapäivä liikunnasta, huomisesta en vielä tiedä, mutta torstaina uimaan..=) Pitäisikin laittaa liikunnat ylös kalenteriin niin tulisi aina lähdettyä. Ollaan välillä käyty naapurin rouvan kanssa kävelemässä, nyt pitäisikin pyytää josko taas alettaisiin käymään.

No mutta tämä tällä erää, mukavaa tiistain jatkoa!