Täällä on oltu sairaana, minä itse nimittäin, onneksi eläimet ovat saaneet olla terveinä. Nyt kuitenkin vointi parempi, ja paluu normaaliin alkanut. Mietiskelin hieman tätä blogiani, ja jotenkin alussa eksyin tuosta aiheesta, tarkoitus oli nimittän perustaa blogi lemmikeillemme eikä kirjoittaa oman arkeni päiväkirjaa, joten nyt saattaa väli hieman harveta postauksissa. Enkä liioin uskokaan että kovasti meidän normi tekemiset täällä ketään kiinnostaa..

Saatiin taas ihana perinteinen kortti, nämä kyllä jaksavat mieltä piristää, Kiitos, rapsutuksetkin menivät perille.=)

kortti.jpg

 

Ystävälleni kävin etsimässä syntymäpäivälahjaa, niin samalla sitten tarttui koriin muutama kirja ihan itsellekin. Mielenkiintoiset teokset, joskus toisen olen muistaakseni kirjastosta lainannutkin, mutta nyt kiva kun löytyy omasta hyllystä.=)

kirja.jpg

 

kirja1.jpg

 

Joulukortitkin jo tulivat ifolorilta, ja on jopa kirjoitettu, nyt vaan odotellaan punaisia joulukuoria johon voisi ne pakata ja viedä postiin jakelua odottamaan. Olen aina ajoissa näiden joulukorttien kanssa..ystäväni jopa nauravat, että jo lokakuussa idea kehitteillä..

joulukortit.jpg

 

Vieraitakin piipahti, ja jälkiruoaksi loihdin suklaa moussea..harmi vaan että tuosta päällisen muotoillista sydämestä tuli nuin ruma..=( No mutta maistui kuitenkin..

suklaa.jpg

 

Taavi poseeraa...

taavi.jpg

 

Toivo..

DSC_0434.jpg

 

Muutama aste pakkasta, hentoa lumisadetta, takka päällä..rauhallista sunnuntai-päivää!