Nyt on ollut syytä varustautua huolella pakkasiin sekä isäntäväen että Into-ulkoilijan. Onneksi välissä oli lauha jakso, mutta tänään taas ollaan päästy(=jouduttu)kunnon pakkasten pariin. Viime postauksessa esiteltiin Inton uusi neulottu pukine ja nyt sitten vuorossa muu pakkasvarustus.

into%20talvi3.jpg


Päädyimme ostamaan Intolle uudet tossut pakkasille sille herra on aika kylmänarka tassuista vaikkei kovilla pakkasilla ulkoilu nyt muutenkaan mukavaa ole. Paikallisessa eläinkaupassa asioidessamme saimme suosituksen hankkia Finnero Halla fleece tossut. M-koot sovitimme, jotka oli valitettavasti liian pienet ja suuren kysynnän vuoksi L-koko jouduttiinkin sitten tilaamaan. Mutta nyt tossut ovat tulleet, sovitettu ja hyväksi havaittu. Helppo pukea halkion ansiosta, mutta kahdella tarralla pysyy myöskin jalassa ja sopivasti vartta ettei lumi ole heti tossun sisällä. Katsotaan nyt talven edetessä että miten kestää käytössä ja raportoidaan myöhemmin uudestaan.

Halla tossut

inton%20tossut.jpg

 

Sovitettuina. Takatassuihin olisi mahdollisesti voinut pienempi tossukin sopia, ihan rajamailla. Ja nyt päädyttiin isompiin kun etutaissuihin kuitenkin L-koko sopiva. Ja tossut myydään neljän kappaleen pakkauksissa.

into%20talvi1.jpg

 

Sitten voidaan mennä, meikä mandoliini on valmiudessa ulos lähtöön, pois tieltä risut ja männynkävyt. Kylmä ei vaivaa.

into%20talvi.jpg

Kuvaus mukavampi hoitaa sisällä kun, sormet eikä puhelinkaan oikein tykkää pakkasista. Seuraavaksi voisikin jonkinlaisen pukineen neuloa puhelimelle, joka kuitenkin hyvä olla varmuudeksi mukana kun ulos mennään.

Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta (pakkas) viikkoa!