No nyt mennään asian vierestä ja lujaa..Taisin tuossa jokin aika sitten kirjoittaa, että on matkalle lähtö ajatuksia. No nyt on matka varattu. Kevään lopussa - Kesän alussa 5 päivän reissu Kööpenhaminaan, ja samalla käydään myös etelä-Ruotsissa, joka on minulla ollut matkasuunnitelmissa joko liki 10 vuotta. Ja nyt se vihdoin toteutuu. Matkan suunnittelu on melkein parasta matkustamisessa, joten suunnitteu on nyt aloitettu..matkaoppaan kanssa toki..

matkaopas.jpg


Onko joku teistä käynyt? Onko joku paikka jäänyt eirtyisesti mieleen? Mitä voisit suositella? Sen olen jo selvittänyt, että myös Köpiksestä löytyy kissakahvila, joten täälltä tullaan! Tiestysti perus nähtävyydet Pieni merenneito patsas, Tivoli-huvipuisto, Absalonin linnan rauniot, juutalaismuseo..mm...ja sitten yhtenä päivänä lähdetään tosiaan Juutinraumansillan ylittäen Ruotsin puolelle (joka sinänsä jo nähtävyys), josta vuokrataan auto, ja kierrellään päiväseltään katsomassa Ystadia, ja etelä rannikkoa..Voi en millään malttaisi odottaa..suunnittelu lyhentää odotusaikaa!

No mutta niin kuin otsikossakin kerroin, niin olen tehnyt myös meikkiostoksia. Pitkästä aikaa ostin Joe Blascon meikkivoiteen, joka minun käytölläni on hyvin riittoisa...edellinen kesti liki kaksi vuotta. Tästä tykkään kovin. Ja lisäksi perus kivipuuterin.

meikit.jpg


Tänään saadaankin ihana ystäväni viikonloppu vierailulle,joten blogi varmastikin hiljenee viikonlopun ajaksi, mutta hyvää viikonloppua!

torku.jpg