Eilen kirjoitinkin siitä että Toivolla ollut melkoista menoa päällä. Eilen nimittäin pesin ikkunat ja vaihdoin olohuoneessa järjestystä. Kissoja aina kiinnostaa hurjasti kun tavaroita siirrellään paikasta toiseen, tulee uusia koloja ja tiloja joissa pitää käydä tutustumassa.

Taavi ja Torsku ihmettelee Toivon kovaa menoa.

torsku.jpg

 

 

toivo3.jpg

toivo4.jpg

 

toivo.jpg

 

Hetkeksi malttaa pysähtyä..

toivo1.jpg

 

Ja sitten mamman siivousapuna..Jospa ikkuna jäisi vähän auki, ja siitä pääsisi livahtamaan..=)

apurit.jpg

 

Mulla koirakuume sen kun pahenee..olen tutkaillut lisää kasvattajien sivuja, ja lukenut mielestäni erittäin hyvää Pennun hankintaa suunnittelevan käsikirjaa: Tuire Kaimio, Pennun kasvatus. Touho on nyt toinen koirani, jonka kasvatus on ollut minun tehtäväni. Mutta Touhon pentuajasta on jo kovin pitkä aika, ja siksi aloitus taas kun puhtaalta pöydältä. Ja myöskään en halua tehdä samoja virheitä, joten kolmas kerta toden sanoo=) Katselin jo erilaisia pentukouluja, joten sellaisiin myös sitten lähdetään uuden tulokkaan kanssa. Tiedä vaikka innostuisi ihan tavoitteelliseen harrastukseen koiruuden kanssa.

kirja.jpg

 

Nimeäkin pennulle ollaan jo mietitty, tällä kertaa se ei tule alkamaa T-kirjaimella. Vaan on ytimekäs, kahden tavun sana, jota ei helposti sotke normi arjen sanoihin..Molemmilla meillä on omat suosikkimme, joten saa nähdä päästäänkö yhteisymmärrykseen..=)

kirja1.jpg

 

Touhon pentuajasta on jo liki 10 vuotta. Touhosta ei ole hirveästi kuvia pentuna, kymmenittäin kuitenkin, jotenkin jäi ottamatta, vaikka taloudessa taisi juuri silloin olla ensimmäinen digikamera. Mutta nyt varmasti tämän pennun kohdalla sekin asia korjaantuisi. Kyllä koiranpentu osaa olla vain suloinen, ja eläinlapset yleensäkin. Ja kyllä näihin kiintyy niin syvästi, että en voisi kuvitellakaan tilannetta etä joutuisi antamaan pois, ovat kuin omia lapsia.

touho9.jpg

 

touho5.jpg

 

touho6.jpg

 

No näihin pohdintoihin lopetan tältä erää, mukavaa tiistaita!