Yritin eilen kuvata, kun tuossa meidän rannassa on paljon joutsenia. Varmaankin kymmenen arvioisin. Ne on kyllä niin kauniita, ja pitävät aika kovaa ääntä. Lieköhän ovat kohta muuttopuuhissa, auton ikkunat oli nimittäin jäässä aamulla, ja aika kylmältä tuntui yö. Touho oli yöllä huonovointinen, heräsin puoli yhden aikaan oksentamiseen..päästin sen ulos, ja olikin siellä jonkin aikaa, sitten sama juttu puoli kolmen jälkeen..annoin sitten Aptus attapectiniä, ja vatsa rauhottuikin..olikohan tuolta ulkoota syönyt jotain sopimatonta.

DSC_0112-normal.jpg

DSC_0111-normal.jpg

DSC_0114-normal.jpg

 

Eilen tuli vastaan myös tälläisiä ihanuuksia. Minullahan on maatalousalan tutkinto, ja aina näitä ihanuuksia nähdessäni olen ihan innoissani. Nämä on ylämaankarjaa nimeltään, hyvin kauniita ja karuissa olesuhteissa toimeentulevia..Myöskin terveinä ja pitkäikäisinä tunnettuja, luonnekin kuulemma hyvin säyseä.

DSC_0126-normal.jpg

DSC_0125-normal.jpg

 

Paikallista erämaata, ihan tulee sellainen retkifiilis.

DSC_0130-normal.jpg

DSC_0128-normal.jpg

 

Ja tästä innostuneina päätimmekin tulevana viikonloppuna lähteä uuteen Etelä-Konneveden kansallispuistoon. Toivotaan että olisi kaunis syysää, niin saisi hyviä kuvia. Siellä on hienoja maisemia..http://www.luontoon.fi/Retkikohteet/kansallispuistot/etelakonnevesi/Sivut/Default.aspx

*Haukotus* Torskulla jo pelkästä ajatuksesta..=)

DSC_0115-normal.jpg