Nyt tuntuu siltä että joulu on mennyt, ja valmistaudutaan uuden vuoden vastaanottoon. Itselle tuli jo sellainen fiilis, että mitähän keksin uudelle vuodelle..haasteita, toiveita, unelmia. No ensimmäiseksi tulee mieleen se valokuvauskurssi johon haluan päästä, ja oppia sen myötä paremmaksi kuvaajaksi ja käyttämään kameraani.

Vielä hieman tästä joulusta...pukki toi mukavia lahjoja, kiitos kaikille muistamisesta. Ja ihania joulukortteja, vaikka useammat kortit tulivat jo sähköisessä muodossa, niin itse en perinteestä luovu, ja aidot pahviset kortit lähetän jatkossakin.

kortit.jpg


Kissa-aiheisia muistamisia, ihania, aina takuu varmaa, osuu ja uppoaa..=) Täällä nettisivuilla pitää käydä pyörähtämssä, ihana koru. Varmasti löytyy muutakin mukavaa itselle ja lahjaksi.

koru.jpg


Kissa-aiheinen ekokassi, olen ekokassi friikki, niitä löytyy joka lähtöön ja monta kissa-aiheista, joten tämä sopii hyvin repertuaariin. käyttöön siis!=)

kassi.jpg


Naapuriin käytiin viemässä herkkukori, kiitoksena kuluneen vuoden kisujen hoidosta ja muustakin saadusta avusta. Meillä on ihanat naapurit♥ Toivo auttoi korin käärimisessä sellofaaniin..Taustalla oleva kissatyyny oli myöskin tämän vuoden joululahja ihanalta kissojen kautta tututksi tulleelta ystävältäni.

kori.jpg


toivo.jpg


Joulurauhasta ovat nauttineet sekä kissat, Touho että isäntäväki..

tarmo.jpg


torsku.jpg


Kohta lähdetään Touhon kanssa lenkkeilemään..kinkun sulatukseen, vaikka meillä ei perinteistä kinkkua ollutkaan..=)

Mukavaa joulupäivää!