Toivo sitten viime yönä keksikin jo sitten kaikkea jäynää, rupeaa selvästi herralla olemaan voimat ehtyneet. Hyökkäili jalkoihin peiton alle, kiipesi kylkeä pitkin ikkunan verhon taakse, heitteli itselleen leluja, ja kiipesi raapimistolpan päälle. Ja uusimpana keksintönä maukui ilmeisesti tylsyyttään pitkin yötä. En kuitenkaan uskaltanut päästää vielä koko talon puolelle yöksi ettei satuta itseään korkeissa paikoissa tuolla menolla. Mitenhän ensi yön nukkumiset ratkaisisi?


11.jpg


Punaviinimarja olisi kypsää ja sitä pääsisi nyt keräämään. Itse en hirveästi välitä, jonkun verran kerään kyllä, lähinnä vispipuuroa ja kiisseliä tulee tehtyä.

DSC_0157.jpg


Oltiin tosiaan viikonloppuna siellä kirppiksellä myymässä, tosi kaunis ilma ja poltinkin käsivarteni vaikka olin suojautunut. Edellisvuodesta viisastuneena tajusin kuitenkin ottaa vettä, aurinkorasvan ja retkituolin mukaan. Hyvin meni tavara kaupaksi, ensi vuonna sitten taas. Sinne saakin mennä jo kuudelta aamulla,että saa varmasti paikan, ja meillehän se tarkoittaa sitä että neljältä herätään ja viideltä startataan, mutta mikäpäs sen mukavampaa tekemistä kun viettää päivää kauniissa ilmassa päästen eroon turhasta tavarasta. Kävin myös itsekiertämässä ja löysin Babyrjörnin korokepallin (lumenvalkoisena) kylppäriin, niin pikkuiset ylttävät hyvin myös toimilleen. Pitänyt aina jos jonkinmoista koroketta keksiä kun lapsivieraita paikalla, kun meillä vielä istuin tavallista korkeammalla.. Tämän merkin malllissahan on hyvä pitävä pinta ja liukumaton pohja. (Kuva:http://www.lastenturva.fi/tuote/babybj%C3%B6rn-korokepalli-turvapalli-/7317680611154/ )

image_view.php.jpgIhana ilma taas ulkona. Ruohenleikkaukseen pitäisi lähteä,

mukavaa maanantaita!