Tilasin zooplussalta Tornadolle ja Toivolle hypoallergeenista ruokaa, ja nyt sillä katotaan onko vaikutusta korvien kanssa. Tietysti tilaukseen tuli myös muuta mukavaa, ja napsinkin pojista kuvia kun kissanminttusuihke tuoksui pikkuisissa raapimispuissa.

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


6.jpg


Ruoka ollut todella maistuvaa, täytyy ihan ihmetellä, kaikki haluaisivat eritoten näitä raksuja syödä..mukava pieni koko nappulalla.

5.jpg


Kissanhäkin tekeminen on ottanut myös pienen edistysaskeleen sillä, kaikki materiaali on tilattu ja odottaa pihassa..Tosin verkkomateriaalia ei ole vielä, kun sen haen Kuopiosta seuraavalla reissulla. Kun maa ei enää roudassa pääsee valamaan tolpat jonka päälle häkki rakentuu. Otettiin kuitenkin kestopuuta niin kestää sitten kaikki sään vaihtelut, eikä tarvitse käsitellä. Hieman kalliimpi oli ruskea kestopuu, mutta halusin sen joka tapauksessa. Voi, olen niin innoissani odottamassa että päästään rakentamaan...Harmi vaan että nytkin sataa lunta..=(

Pitääkin sitten laskea ulkohökin kokanaiskustannus kun saadaan se valmiiksi, ja ottaa kuvia vaihe vaiheelta.

1.jpg


Kissojen häkkiin tuleva luukkukin tuli jo zooplussan tilauksessa, tämä laitetaan ikkuna-aukkoon, jotta ei tarvitse sitten ikkunaa avata, vaan voivat mennä häkkiin omia aikojaan.Luukku myös mahdollista lukita, jotta ei pääse ulos/sisään. Katoksi siis valokatetta, ja lattia laudoista, jotta tassut pysyy puhtaina ja kuivina. Pieni rako vain lautojen väliin, jotta lakaiseminen kissanhiekasta yms.helpompaa. Taidankin tuon meidän ison kissanhiekkalaatikon laittaa tuonne ulkohäkkiin kesän ajaksi.

DSC_0664.jpg


Mukavaa alkavaa viikkoa!