Täällä on madotukset käynnissä eläimillä. Madotan aina kaksi kertaa vuodessa, tällä kertaa Axilurilla, sen vaikutuskirjo kattaa nimittäin laajemmin kuin monet muut. Axilur annetaan kolmena perättäisenä päivänä , ja se tuottaa haasteita kissojen osalta, että löytää ruoan joka jaksaa kolmena aamuna niin paljon kiinnostaa että kupit menevät tyhjiksi. Kerta-annokset helppoja ja sinänsä vaivattomia, vaikka kaksi ihmistä noiden ruittien antamiseen tarvitaankin. Touholla nyt menee kaikki, hän on niin ahnas ruoan suhteen.

DSC_0786-normal.jpg

 

Touholla putsataan korvia 2-3 kertaa viikossa. Sillä on vielä eläinlääkärin mukaan tavallista raskaammat ja ahtaammat korvat, joten korvatulehdukset hyvinkin usein ikävänä riesana. Tällä kertaa meillä tälläinen putsausaine. Ja korvat laitetaan ponnarilla ylös ottamaan "happea", jotta saavat hieman ilmaa. Ilme on kun tosi pahasti nöyryytetyllä. Meillä on onneksi Touholle otettu pentuna vakuutus, joka kattaa mm. hoitokulut eläinlääkärikäynneiltä, tosin omavastuu on aina per vakuutusjakso. Se on ollut tosi hyvä, paljon on nimittäin lääkärissä jouduttu käyttämään. Nyt se vakuutus loppuu automaattisesti kun Touho täyttää 10 vuotta. Suosittelen muuten vertailemaan, ja ottamaan tämmöisen vakuutuksen, jos koiraa miettii. Ainakin me otamme seuraavallekin tulokkaalle. Tietty se jonkin verran maksaa, ja sitten jos mitään ei tule niin ajattelee että turhaan maksan..mutta meillä ainakin tullut tosi tarpeeseen.

korva-normal.jpg

 

korva1-normal.jpg

 

Kynsien leikkuu on myös ohjelmassa kerta viikkoon kaikilla. Ja kampa/harja on tuossa aina hollilla, jotta ohimennen voi aina hieman kammata. Torskun turkkia tosin saa enemmän olla kampaamassa, ja käyttää hieman aikaakin.

Mukavia lukemisia posti toi tullessaan.

DSC_0780-normal.jpg

 

Myöskin lenkki tuli heitettyä.

lenkki2-normal.jpg

 

Ja jo pitkään himoitsemaani pinaattikeittoa lounaaksi=)

DSC_0775-normal.jpg

Mukavaa torstaita!