Kissa-lehti kolahti postilaatikkoon, ja yksi mainos sieltä iski silmään, johon päätinkin heti tarttua. Meillä on ollut jo pitkään sama, ei niin kätevä roskissysteemi kissojen likaiselle hiekalle, ja siihen olen jo pidempään halunnut muutosta. 

litter7.jpg


Sekä hiekalle että uudelle roskikselle tarvetta...joten tilaus vetämään mustiin & mirriin....

litter5.jpg


Vanhat ratkaisut oli kertakaikkiaan kauheat, eikä niinkään hajua pitävät. Isossa jätökset ja pienessä lapio..Nämä vanhatkin menivät vielä kuitenkin käyttöön ulkotarhan puolelle...

litter2.jpg


Postin mukana saapui uusi Litter Locker 2 -jäteastia sekä 3 säkkiä hiekkaa..

litter6.jpg


Sisällä on kiekko josta uutta pussia otetaan käyttöön. Kiekkoja saa ostaa erillisinä, kuitenkin aika kalliita: 6kpl zooplussalla 45e. Ilmeisen riittoisaa, saa sitten nähdä neljän kissan taloudessa. (Zooplussan mukaan yhden pussin riittoisuus yhdellä kissalla noin 2 viikkoa..) Mutta meillä käyttävät nyt lämpöisillä säillä paljon ulkotarhan vessoja, joten ne asioinnit ei täytä tätä roskista.

litter1.jpg


Tähän astinen käyttökokemus on ollut hyvä. helposti siirrettävissä, ja lapiolle oma paikka sivussa. Torskun pissatkin ovat reijästä mahtuneet, mikä olikin yksi seikka miksi edellisestä Litter champ- kissanhiekkaroskiksesta luovuttiin. Netistä löytyy paljon videoita ja käyttöohjeita tähän, joita itsekin muutamia katselin. 

litter3.jpg


Lapion telineeseen laitoin vielä minigrip pussin suojaksi, jota saa helposti vaihdettua..vaikkakin kotelokin on irrotettavissa ja näin pestävissä.

litter4.jpg


Nyt sitten seuraillaan miltä tuntuu käytössä ja kuinka usein pussia pitää vaihtaa. Hajua astiasta ei ole tullut, toistaiseksi ollaan siis hyvin tyytyväisiä ostokseen. Millaisia systeemejä teillä on likaisen hiekan "säilytykseen/hävitykseen"?

Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa!