Olen monta päivää yrittänyt kuvata talomme yli ja läheisyydessä lentävää lintuparvea. Se on ollut haastavaa, kun niiden äänen kuultuani olen rynnännyt kameran kanssa ulos, ei linnuista ole enää näkynyt kuin häivähdys. No mutta nyt kuitenkin onnistuin, tosin hirveän lähelle en päässyt kuvaamaan, vaikka ne tuossa rannassa ajelehtivat..kuulivat tuloni ja lähtivät lentoon. Nyt olisi kiva tietää, että mitä lintuja nämä ovat? Hanhia epäilemättä, mutta mitä niistä..en erota tarpeeksi hyvin kiikareilla. Ovat varmaan lähdössä muuttomatkalle.

DSC_0608-normal.jpg

 

DSC_0556-normal.jpg

 

Aika usein on minulla käytössä tämä lintuopas. Se on mukavaa tekemistä bongailla järvellä lipuvia lintuja.

DSC_0611-normal.jpg

 

Ilmassa niiden ollessa näkee sen määrän mikä niitä on liikkeellä..hurjan paljon.

DSC_0573-normal.jpg

 

DSC_0582-normal.jpg

 

DSC_0597-normal.jpg

 

Vielä tämän tämän päivän tähän astisista ruokailuista. Nyt loppui nutrilet pirtelöt. Miehelleni keitän aamuisin puuroa, mutta itse en sitä pysty syömään..jäänyt varmaan kammo kun lapsena pakotettiin(tosin ei kotona kyllä..), tänä aamuna söin rasvatonta maitorahkaa, ananasta ja hitusen makeutusainetta. Mutta ei tuo aamupalana toimi. Jossain vaiheessa tein aamuisin aina smoothien, ja siihen ajattelin palata nyt taas vaihteeksi. Huomen aamulla voisin aloittaa kun tänään ostan tarpeet.

Lounaaksi sulatin pakkasesta annoksen kaalilaatikkoa, joukkoon puolukkahilloa, kyllä osaa olla hyvää. Tykkään paljon kaalista, ja tekisinkin tosi mielelläni kaaliruokia: keittoa, laatikkoa, kääryleitä, mutta kun ei tuo mies syö, eikä kestä edes hajua, joten harvakseltaan tulee tehtyä. Ja sitten kun teen niin pakastan ison osan. Mutta mukavaahan sieltä pakkasesta on ottaa. Kaali kun mukavasti korvaa perunat, riisin, makaronin tms. tuntuu ruoka heti kevyemmältä.

Huomenna sitten uimaan.

Pirteän syksyistä keskiviikkoa, yöllä oli jo ihan pakkasta.